Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám mu říct, že jsem do něj zamilovaná?

Od: lila* odpovědí: 15 změna:
Krásný večer.. Prosím vás o radu, nevím, co dělat.. Přes internetovou seznamku jsem poznala jednoho kluka. Jsme kamarádi, nikdy mě ani nenapadlo, že bysme spolu třeba mohli chodit.. Viděli jsme se teprve dvakrát, ale píšeme si už asi půl roku. Před pár dny jsme se právě viděli podruhé, a já jsem si uvědomila, že jsem se do něho zamilovala. On nikoho nemá, pořád hledá, stejně jako já. Ale já nevím, jestli mu mám říct, co k němu cítím. Ptala jsem se kámoše, a ten mi poradil, ať nic neříkám, že kluci mají radši trošku nejistoty a napětí. Já to vím, ale co když si někoho najde? Ale když mu to řeknu, bojím se, že ho ztratím úplně, že už třeba nebudeme kamarádi... Jo, a je mi 22 a jemu 25. Sice tohle asi zní jako od puberťačky, ale já fakt nevím co dělat..Poradíte?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

0x
Ahoj, tvůj kámoš je debil a tomu Tvému milému to řekni, co k němu cítíš. A nechápu, proč si myslíš, že po odhalení tvých sympatií ho ztratíš a kdyby se to stalo - a to si nemyslím, tak alespoň budeš mít víc času na hledání toho pravého...
lila*
hodnocení

Děkuji za rychlou odpověď! :) Teď zase pro změnu nevím, jak mu to mám říct... Ale nějak to udělám. Moc děkuji, dobrou noc!
Sice jsi to mohl říct jinak ale OK *smich* máš naprostou pravdu...
Pro tazatelku: ten tvuj kámoš jsi si jistá že by o tebe nestál trochu víc? Podle jeho reakce by to tak mohlo být ;)
A tomu tvému to řekni úplně normálně hned jak s ním budeš...pokud to chceš trochu žensky oklikou tak mu vraž pusu a uvidíš reakci ;)
lila*
hodnocení

V klidu, tak jak to ukulele řekl, tak to prostě je *smich* Ten můj kámoš by o mě určitě nestál víc, tohle jsme spolu řešili už tak stokrát, kdysi jsme spolu chodili, teď jsme 100% jen kámoši, tím jsem si jistá :) Právěže ale s tím do koho jsem se zamilovala, se asi zase jen tak neuvidím, bydlí trošku dál, pracuje, já musím do školy.. Nevím, no.. Ale už to nějak pořeším, když teda říkáte! Tak děkuji moc! *slunce*
zuzana*
Názor staršího: Neříkala bych mu nic, neptala se...Myslím, že sama vycítíš, zda o tebe má kamarád větší zájem - a dej mu šanci ho projevit. A ty máš také mnoho ženských zbraní, jak na něj zapůsobit a dát znát...Podle mého názoru se na začátku o citech nemluví, ale můžeš dát na předchozí rady. Jsem ještě ze staré školy,možná, že teď je už vše jinak..

hodnocení

0x
Ahoj. No já být tebou, tak mu přímo neřeknu, že ho mám ráda, ale naznačil bych, že k němu chováš určité sympatie a pak počkal, jak zareaguje.

valkyraz*
hodnocení

0x
řekni.takto jsme se seznámili s přítelem. On mi to řekl a já ho nemilovala. A teď spolu žijeme 3 roky. Hodně štěstí.
malvinka*
Někteří muži jsou velmi přímočaří, jiní zase řekněme ...pomalejší. Do kamarádčiny sestry byl dlouhé roky zaláskovaný jeden kluk. Ta jeho atakům neustále odolávala. Nyní s humorem říká, že na sebe zbyli což zpečetili synem. Já osobně bych na pilu netlačila i když na jednu stranu...ženské zbraně mají cosi do sebe...
lila*
hodnocení

Ahojte! Moc vám děkuji za vaše názory a rady :) Už jsem mu to řekla, on ke mě bohužel necítí to samé, ale jsme dál kamarádi a za to jsem moc ráda! *slunce* Děkuji za dodání odvahy, aspoň vím na čem jsem! Mějte se krásně!
malvinka*

To přece vůbec nevadí, třeba zrovna zítra na někoho natrefíte ani nebude vědět jak. A bude LOWESTORY.

Pa a pěkný víkendík.

jani666*
hodnocení

0x
Určitě mu to řekni, tehle stav se Ti nelíbí, tak s tim něco dělej... jestli Tě chce nebo ne neovlivníš tim, že mu řekneš o svých citech... tak do toho :) nemáš co ztratit, dycky je lepší vědět, na čem jsi :)

jani666*
hodnocení

0x
no tak ted koukám, že jdu s křížkem po funuse :D
lila*
hodnocení

Nevadí, pozdě, ale přece, a navíc - řídilajsem se vaší radou i když jste ji ještě nevyslovil *smich* Dík!

hodnocení

0x
ahoj ,pečlivě to promysly je to dost důležitá věc(myslím!). ahoj a držím pěsti ať máš štěstí! Tom

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]