Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyzvednout obcanku?

Od: 15* odpovědí: 3 změna:

dobry den.vim,ze moje otazka je hloupa,ale nemam koho jineho se na to zeptat. rodina mi poradit nechce. je mi uz 15 let a nevim,jak to funguje s vyzvednutim obcanskeho prukazu.mam plno otazek napr: kdyz prijdu na obecni urad,kde jsem jiz o obcanku zadala,TAK CO MAM DELAT? KAM SI MAM STOUPNOUT? MAM SI BRAT NECO S SEBOU(penize,nejake doklady jako pas atd.)?

PROSTE BYCH POTREBOVALA PORADIT,JAK TO NA OBECNIM URADE CHODI,KDYZ SI JDETE PRO OBCANKU.

=POTREBOVALA BYCH PRESNY POSTUP TOHO,CO MAM DELAT,AZ OTEVRU DVERE OBECNIHO URADU

prosim poradte mi. dekuju.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

2x

Ahoj, pokud uz mas zazadano, vyplnila jsi uz zadost o OP (predepsany tiskopis), a predala jsi doklad totoznosti (rodny list, pas..) a prislusnou fotgrafii? Pokud ano, OP nyni ceka na vyrizeni a behem 21 dnu bys ho mela mit a urade pripraveny k vyzvednuti. Pak tam normalne prijdes, mrkni, jestli nemaji u prepazky napsane treba vydej OP nebo tak, a u prvniho okynka se zeptej. Nemej strach, pta se spousta lidi na spoustu veci, od toho tam urednice sedi:) a pro jistotu s sebou mej doklad, par stovek a pasovou fotku, kdyby treba neco chteli.

aaaaaaaaaaaaaaaaa
hodnocení

0x

tak to nepůjde, u nás se zavřou za sebou vstupní dveře, jde se doleva a pak po schodech, pak zase doleva, pak rovně a jsou to třetí dveře. Jak tu má někdo tušit jak je to u Vás? Někde (u nás) to dělá matrika, někde mají extra kancl na OP.

Rodiče zemřeli?

aaaaaaaaaaaaaaaaa

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]