Nejste přihlášen/a.
Plánuji se trvale odstěhovat z Česka, nejvíc mě lákají tyhle dvě země... Jde v nich začít nový život nebo je to nějak omezené?
Švýcary neznám.Co se týče Norska,tak se připravte na úplně jiné střídání dne a noci.To je jedna z hlavních věcí na které si budete muset zvyknout.Chladnější dny oproti Čechám a to i v létě a to i přesto,že jsou letní noci v Norsku velmi krátké.Zato v zimě jsou noci naopak delší než u nás.Jinak překrásná ,čistá a divoká příroda.Lidé někdy spíše uzavřenější,ale věsměs velmi přátelští a klidní.Jen dodám,že mám zkušenost z malého města. Spíše skoro vesnice. A to ještě relativně krátkou dobu pobytu.Jak se žije ve velkých městech nevím.Např. Oslo jsem jen projížděl.A ještě jen tak na okraj.Ať jsou Vaše důvody stěhování jakékoliv,ikdyby jste se odstěhoval někam do áje,bude se Vám stýskat po tom kde jste doma.To Vám garantuju.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.