Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Expřítel mi hrozí ztrátou soukromí

Od: ikina36* odpovědí: 20 změna:

Dobrý večer,prosím poradte mi?Opustila jsem bývalého přítele z důvodu nezodpovědnosti k mojí rodině (včetně dětí ).Bývalí přítel začal pít a někdy mě i byl a tak mě začal vyhrožovat jenom protože s ním nechci být . Bývalí přítel vystavuje moje soukromí na internetu,zveřejnuje moje kontakty a vyhrožuje mi že zveřejní moje videa a fotky.Mám s ním dvojčátka a on mi neplatí a má jít do vězení,za zanedbání povnné výživy.Prosím poradte mi bojím se co si ješttě na nás vymyslí.Volala jsem na policii a tam mě oznámili,že mám podat trestní oznámení.On má dvě podmínky jednu rok a pul a jednu 3roky,děkuji za odpovědi Iveta a děti

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kefas*
hodnocení

4x

Dobrý den,myslím,že by jste měla podat to trestní oznámení.Sice musíte na policii a tam to sepsat a potom možná k soudu,nevím,tenhle problém jsem neměl,ale jestli to chcete vyřešit,tak je to lepší,než sedět a čekat co provede příště.Když někdo bije ženy a děti,tak je to chudák,co se neumí postavit sobě rovnému,natož silnějšímu.Dejte mu najevo,že jste silnější(nemyslím fyzicky)než on a že si už od něj nenecháte nic líbit.Na policii jděte dnes,nebo hned jak budete mít čas.Hlavně to neodkládejte,nebo tam nepůjdete nikdy.

Přeji hodně štěstí.

Jasně a bude od něho na delší dobu pokoj! *jasne*

ikina36*
hodnocení

Dobrý den děkuji moc za pomoc určitě to hned udělám a nebudu už na nic čekat,určitě napíšu jak jsem dopadla děkuji moc Iveta

patronka*

Jen si uvědomte, že když půjde "sedět", tak se alimentů hned tak nedočkáte.

ikina36*
hodnocení

to nemám doposud za celou tu dobu mi nic nedal je 5500 nic víc

ladinpraha*

Pokud se skutečně rozhodneš podat tr.oznámení, tak doporučuji zajít přímo na kriminálku, nikoli na místní oddělení. Řešení bude rychlejší a účinnější. I sociálka doporučuje se tam obracet přímo.

ikina36*
hodnocení

Aha tak to jsem nevěděla,já pocházím z Olomouce,musím se informovat,tak myslíš že je to lepší za jít rovnou tam?

ladinpraha*

Tady to tak sociálka radí a vím, že je to účinné. Můžeš ale napřed zajít na sociálku a zeptat se jich, jaké tam u vás mají zkušenosti. Zajít bys tam měla v každém případě, protože tvůj problém se týká také dětí a ty to nakonec odnášejí nejhůř. Tak se nenech ničím odradit a začni jednat. Držím palce.

buss

V čem rychlejší? V čem účinnější. Postup od policie k soudu je stejný. Jde o to, kdo je kompetentní to řešit, věcná přislušnost. Na obvodě přijmou oznámení a pošle se to tam, komu to patří. Také by se mohlo stát, že to pošlou z SKPV na ten obvod...

hodnocení

2x

Pokud má již dvě podmínky tak další soudní "cosik" mu asi moc dobrého nepřidá..je otzka jak moc je schopen něco provést..pokud ho vemou do bas tak část jeho "výplaty" by měla být soudně přidělena na děti..

ikina36*
hodnocení

děkuji moc,ale je schopen to udělat pokud nebude vyhověno jeho pravidlům!

ladinpraha*
hodnocení

2x

Vždyť ti policie už poradila. Dojdi tam a podej trestní oznámení - stalking, omezování osobní svobody, nebezpečné vyhrožování atd. Ale některým ženám může člověk radit 100x a stejně nejsou schopné něco udělat. Někdy mám podezření, že si v tom svém neštěstí libují. Nebo je to obava ze změn, které nastanou?

ikina36*
hodnocení

nemám důvod si v tom libovat,proč taky jenom se bojím toho kroku už několikrát mě napadl a zbil,proto má ty podmínky a jednu za pulku neodsezeného trestu za dobré chování .

hana12*

Nedovedu si představit, že by si v této situaci nějáká žena libovala, to je zase mužský názor a hodnocení*zed* ale jak od dítěte.

marenka*

Hano, znám hodně lidí, jak mužů, tak žen, co řeší problémy řečmi. Jak jim člověk dá radu, neslyší ji, nechtějí ji. Baví je být v pozici chudinek. To byste se divila! (pozor, to nemířím na nikoho konkrétního)

rv*
hodnocení

0x

Pořád mu ustupujte a pokud to přežijete, tak si třeba časem zvyknete.

hodnocení

0x

mám za to, že náš právní systém neumožňuje mít dvě podmínky. tedy souběžně.

po podmínce následuje trest natvrdo + podmínka se mění v trest natvrdo...

ikina36*
hodnocení

tak on si neodpracoval trest myslím tím hodiny 250 veřejno prospěšných prací a za dobrý chování byl o měsíc dřív propuštěnej a stoho mu vznikla podmínka mezi tím měl soud za ubližení na zdraví,ale byl ve víkonu trestu.V době kdy měl být ten druhej soud měl odsedět dalších 9 měsíců,na to se ve vězení odvolal a další soud byl až po propuštění trestu a tam dostal další podmínku,taky tomu nerozumím slíbyl že nemuže být zase zavřenej že musí chodit do práce a platit na mě i na děti a to stejně nedělá,nepracuje a jenom se fláká a zákony jsou na něj snad krátký.

chlupatependolino*
hodnocení

0x

Kam dala žena oči, když se pářila s takovým pahejlem jako vy...

Kam jste dal oči, že jste se zapletl s takovou hysterkou...

buss
hodnocení

0x

Tak proč nebylo podáno to trestní oznámení? Kdo to tu vyřeší?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]