Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Daň. přiznání

Od: romanadasa* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den.

Můžu si daňové přiznání za rok 2012 sám vytisknout ( budou to jednotlivé papíry A4), nebo to musí být na originálním tiskopise?

Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

1x

Ptala jsem se zde na to samé a i když vám někdo řekne, že ano tak záleží jen na tom úředníkovi co to bude přebírat. Já to musela přepsat jelikož to nebylo na barevné tiskárně a jejich papíru.

Veškerá daňová přiznání (nejenom daň z příjmu fyzických osob, ale i pro manžela důzná DPH, silniční daň apod.) jsem vždycky tiskla, protože mi vyjížděly přímo z účetnictví. Manžel si je občas tisknul barevně, já většinou nastavila černobílý tisk (pokud to program umožňoval). Nikdy jsem s tím neměla problém a dělala jsem to fakt roky. Ale pravda je, že já s úředníky většinou do styku nepřicházela, protože a jelikož na úřady obvykle posílám poštou - což jsem si navykla od doby, co jsem se jednou na jiném než finančním úřadě taky s jednou úřednicí nedohodla kvůli vyplnění nějakého formuláře, tak jsem ji ho pak poslala poštou a najednou nikdo nic nenamítal ;)

Tiskněte, tisknu taky až 12 let a nikdy nebyl problém.

pjpj*
hodnocení

0x

Vždy tisknu pomocí EPO a vždy je to v pořádku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]