Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Číslo účtu 12ti místné?

Od: rpt* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, mám převést peníze na určitý účet pomocí složenky typu A.Číslo účtu je 12ti místné začíná to 43-2381500xxx setkávám se stímdle poprvé. Mám normálně uvést 43-2381500xxx anebo beze pomlčky? Je to úplně běžná věc? Děkuji za odpovědi.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cyril*
hodnocení

2x

Číslo účtu je vždy max. desetimístné, to co je před pomlčkou je předčíslí, které se takto uvádí a k identifikaci účtu je nezbytné.

rpt*
hodnocení

Pokud jsem Vás dobře pochopil tak je nutné to předčíslí uvést!?Mám tam napsat i pomlčku či ne?

Děkuji za bleskovou odpověď!

jirbar*

Určitě na složenku s pomlčkou.V internetovém bankovnictví to jsou dvě pole.

lui*

Ne vždy. Např. internetové bankovnictví kom. banky má jen jedno pole a zadává se to jako jeden řetězec.

cyril*

Tak to si tam někdy zadejte víc než deset čísel, zda Vás to tam pustí! Předčíslí a číslo jsou dvě samostatné kategorie, které spolu velice úzce souvisí.

lui*

Nejhorčí jsou nevěřící Tomáši, :). Mám tohle bankovnictví a používám ho.

Číslo účtu 12ti místné?
cyril*

Určitě ANO! ;)

rpt*
hodnocení

Ještě jednou děkuji, uvádím to tam i s pomlčkou.

rpt*
hodnocení

Nakonec jsem to přepsal ještě jednou a bez pomlčky. Tady píšou že bez pomlčky (dělí to ta tučná čára)

Přeju dobrou noc, díky.

buss
hodnocení

0x

? poprvé? číslo účtu je 10 místné, ono tam jaksi na složence na 12 míst ani nejsou kolonky, že ano a ani v internetovém bankovnictví ne, to prostě ani nedovolí.

Ano je to úplně běžné věc, ale s předčíslím a číslo účtu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]