Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Za poslední rok jsem docela nabral na váze a začali se mi na těle objevovat tukové bulky. Některé jsou hodně malé, některé větší. Zatím s nimi nemám problémy. Musím zaklepat. Ale je jasné, že mi to vadí. Doporučili byste mi nějaký přípravek (spalovač tuků, vitamíny, apod.) Budu rád za každou radu. Pod kudlu se mi zatím nechce. Byl jsem už asi u 3 doktorů a všichni mi řekli, že to nic hroznýho není, že pokuď mi to vadí, tak si to mám nechat vyříznout, což mi nedoporučily, protože je velká pravděpodonost, že se mi objeví znova a po zákroku se to špatně hojí (a zůstane jizva). Děkuji za odpověď a přeji hezký den.
Měla jsem tukovou bulku na šlaše na ruce a noze a zatím po zhruba čtvrt roce zmizela. Mazala jsem si to vždycky Fastumgelem, ale nevím jestli to pomohlo. Teď naposled jsem užívala i tablety Selenu, tak nevím jestli to přispělo k tomu, že mi to zmizelo.
Jinak doporučuje se užívání Lecitaminu, který snižuje cholesterol, pročisťuje cévy a může také zabraňovat tvorbě těchto tukových útvarů. Zatím jsem to nezkoušela, tak nevím jestli je to účinné. Kdyby jste to náhodou zkoušel a mělo to účinek, dejte vědět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.