Nejste přihlášen/a.
Ahoj je mi 16 let, potreboval bych poradit mam takovej problem uz mi dochazi slova a napady na co se porad mam ptat. Mam vyhlidlou takovou jednu bytustku mam ji opravdu moc rad, moc se mi libi, ale jeste nic nevi, jsme jen kamaradi. No teda zname se asi 3 mesice ale navazel sem s ni kontakt teprve pred tydnem. zacalo to asi tak ze sem se ji zeptal jestli by nesla ven. Ona sla to sem byl rad. Tak sem nevahal a zacal sem ji psat sms vyvyjelo se to dobre cely tyden jsme byli apolu venku, teda vlastne nebyli sme tam sami 2, ale byval tam s nama jeste jeden muj dobry kamos. Bez neho bych si opravdu nevedel rady o cem se bavit. Nojo ale ted nastava ta situace kdy uz to zacina houstnout zacinaji neustale stejne sms atd. napr. sms: ,,ahoj jak se mas? copak delas? jakpak ses vyspinkala? o cem se ti zdalo? " ona mi odepise ale ne na celou sms treba mi odpovi: ,, ahoj spalo se mi fajnove, ale jeste bych spala. mam se fajn a co u tebe? " to je ono o cem tu chci mluvit co mam na takovoutu sms odpovedet aby se to trochu ozivilo? nemuzu porad vymyslet otazky na ktery by me odpovidala. prosim poradte.. ta druha vec je ta ze nevim o cem se s ni mam bavit kdyz jsme venku na dalsi tyden planuji s ni jit ven sam bez kamose ale ubec nevym sem z toho vynervovany co ji mam ubect rict? aby porad nemluvila ona?... no a ta treti vec jak poznak kdy pride ta zpravna chvile abych ji rek ze k ni neco citim? ta chvile kdy nic nepokazim a nestane se to ze me zacne odbyvat a zacne na me kaslat? dekuji moc za jakoukoli radu
takže za prvé: proč do té otázky pořád dáváž nějaký blbý odkazy?
za druhé:mam bodobnej problem tedy doslova skoro stejnej (ale ten kamos snama ven nechodi)
za třetí:když su na facu a ona taky tak se jí ptám podobně jak ty ja se máš a atd. a ona vždycky krátce odpoví a zeptáse a co ty? tak to mně vždycky naštve
za čtvrté:až nastane ta pravá chvíle tak se musí rozhodnout první ona vše záleží na ní až bude ta pravá chvíle tak se jí na to skus nějak zeptat :D
za páté:líbaliste se spolu už nebo stesi dali francla? :D
za šesté:dávej bacha aby ti tu tvou holku nebřebral ten tvuj kamos ale jestli je tvuj nej. kamos tak by se to stát nemělo
tak nějak tak skus to a pak napiš
jarda
Vytáhnu si z Tvého příspěvku tohle: jakpak ses vyspinkala? (není v tom moc té romantiky? já bych na to koukala docela divně.)
Odpověď: spalo se mi fajnove, ale jeste bych spala. mam se fajn a co u tebe? My přijde vskutku rozumná. Co si chtěl, aby Ti odpověděla? Vyspinkala jsem se do růžovoučka, zdálo se mi o Tvých modrých očíčkách a ve snu jsem viděla, jak jdeme po rozklvetlé louce, plné nádherných kytiček a tys mi jednu utrhnul.
Podle mě to moc řešíš, proto pak nevíš co říct, jak se chovat. Buď přirozený, normální, takový jaký jsi. A ono to půjde samo. Můžete jít spolu někam na oběd, pak proberete jak vám chutnalo, co máte nejradší a tak. Ale kdybys mi u oběda řekl jak jsem se napapinkala, tak to se na mě nezlob, už bych nevěděla co Ti na to říct. Nelámej to přes koleno, taky si jí tím můžeš odradit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.