Nejste přihlášen/a.
Dobry den mam takovy problem bydlim u člověka co dluži penize a mam strach že přidou exekutoři a zabavy věci i mě jak tomu zabranit a jak nahlasit věci na sebe že jsou moje?Děkuji za odpověd.
Dobrý den.Máte dost možností:1.jak říká kolega mít od všeho doklady o nabytí.2.Nic cennějšího nevlastnit.3.Odstěhovat se jinam.4.Zaplatit za majitele dluhy.
Zažila jsem exekuci v práci. Doklady o vlastnictví jsou hezká věc a pomohou, ale pouze v případě, že budete té exekuci osobně přítomni a ty doklady budete mít v ruce. Jinak se pak musí žádat soudně o vyjmutí z exekuce na vlastní náklady.
A co jsem se dozvěděla od exekutorů, že kdybysme měli na dveřích kanceláře napsanou nějakou jinou firmu, tak k nám nemůžou. Dost mě to překvapilo, tak jsem si rýpla. "Takže kdyby naše firma byla napsaná na stavební buňce venku a tady byla na dveřích cedule jiné firmy, tak zabavíte prázdnou buňku?" Hádejte, jakou jsem dostala odpověď. "Ano"
Ano Mařenko máte pravdu, u osobních stačí kolikrát i jméno (cedulka) na dveřích. A nejlepší je mít doklady od věcí, pokud je to možné. Doby kdy exekutoři brali i obrazy jsou pryč I když to zní blbě a nevěřícně tak s velkým procentem exekutorů se opravdu dá domluvit. Dnes jsou to televize a takovéto věci...Pomalu už ani pračky či lednice na dražbách nenajdete. Auta. Pro ně je jednodušší strhávat peníze ze mzdy, prodat nemovitost či exekuci pozastavit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.