Seznamila jsem se na silvestra s jednim anglicanem, byl ze mne uplne nadseny, za dva tydny prijel do prahy za mnou, bylo to pekne, spali sme spolu v jedne posteli ale nic sme spolu nemeli, porad sme si psali, pak sem prijela ja do anglie, je to vojak a pracuje ve skotsku a ja sem prijela za mamkou na jih anglie, tak sme se pak videli na vikend v londyne, tam sem se s nim poprve vyspala, nepremlouval mne nic, proste sem to tak chtela ale po tom jakoby utne, psala jsem mu ze se citim smutne ze mam pocit ze uz ztratil o mne zajem, tak mi napsal ze mne ma porad rad ale jen uvazuje nad tim jak daleko jsme odsebe a ze mne neuvidi tak casto jak by chtel, vcera jsem mu psala jak se mel a tak, tak mi psal ze byl s kamoskou na filmu, uznavam jsem zarliva, trochu sem vylitla, a napsala mu ze s ni travi hodne casu ze sem zarliva a on mi napsal ze vztha mezi nama je hodne tezky a slozity, ze bysme se moc casto nevideli jen dvakrat do mesice, a ze takbysme se trapili jen oba dva, ze mne ma stale rad, ale ze nechce mi ublizovat, ze vi ze bych porad zarlila na jeho kamaradky a tak. Tak sem se ho ptala jestli jekonec nebo jak to mam chapat, A on mi napsal ze rozhodne ne ze mne chce lepe poznat , ze chce byt muj kamarad, protoze ted to opravdu nejde mit vztah. Jeste predtim si koupil letenky do ceska, tak sem se ho ptala jestli chce stale jeste jet a on ze ano. Tak mi poradte na moje otazky, prosim. Proc muzi nabizeji zene ktera chce lasku kamaradstvi? Mam zarlit na kamaradky, je to normalni kdyz muz ma dobre kamaradky? rikal mi sice ze mne chce s ni seznamit, ze se mi bude libit, ale je to tezke verit, muj byvaly pritel mne podvadel se svou kamaradkou. A jak se mam ted k nemu chovat v cr? ujasnila jsem si ze s nim nechci sex bez vztahu, ale bude to tezke se chovat jako kamaradka, boli mne to, chci aby mel znovu o mne takovy zajem jak na zacatku
Možná bude někdo nesouhlasit, ale zastávám názor, že "skutečné přátelství mezi ženou a mužem neexistuje" Mohou se najít i výjimky, ale co mohu mluvit za sebe, pokud jde o přátelství s ženou - u muže vždy existuje možnost, že by se spolu mohli vyspat. Někdo jí dokáže ovládnout (možnost, představu) - což je spíš výjimka - ale větišina mužů - dojde-li na věc, podlehne. I přes to, že ji dokáže nepodlehnout, tak stále existuje. Není to něco, čeho by se dalo zbavit. Každého to stále pronásleduje a záleží na tom, jestli je ochoten kvůli své drahé polovičce tento "chtíč" zapudit a neposlouchat. Dobrá kamarádka pro muže? E-éé. To opravdu neexistuje.
Být tebou, tak tento vztah hodím za hlavu. Nemá budoucnost. Jak se to říkává... jo, takhle: Nabídnout přátelství tomu,kdo chce lásku,je jako dát chleba tomu,kdo umírá žízní.
lulululu
diky za opoved,
ale ja sem si rikala ze mne chce treba jen lepe poznat, co aspon od neho vim tak jeho maminka ho v deseti letech opustila jelikoz byla neverna a pak si nasel holku s kterou chodil dva roky a ta mu taky zahejbala, rikala jsem si ze jsem mozna ja zatlacila na pilu jelikoz sem ho svadela a on se ted mozna boji vztahuj jelikoz se spalil, nevim rikala jsem si ze to spise rikaji jen zeny budme kamaradi, chci te lepe poznat
jantar1*
Říká to ten, na koho je zrovna činěn"nátlak"Jako iniciátoři jsou pravděpodobně více činní muži - alespoň se to tak podává - takže ten na koho je činěn nátlak - žena - pak řekne tu"krásnou"větu:"Budeme jen kamaradi". Nemyslím si, že by tato věta měla být vyhrazena ženám. Použít ji může kdokoliv, kdo vidí, že je tlačen někam, kam (zatím) nechce. Těžko tu vymyslíme, jak to ten tvůj Anglán ve skutečnosti myslí. Na to se ho musíš zeptat. Problém je v tom, že v těchto věcech se prostě pravda neříká - a řekne se to, co toho druhého méně zasáhne. Netvrdím, že je to tak vždy, ale chci tím jen říct, že pravdu se nikdy nedozvíš... Vztah na dálku + tvoje žárlivost + jeho"dobré kamarádky"= ne zrovna nejlepší kombinace. Každopádně ukončit to můžeš kdykoliv, takže ti nic nebrání to s ním ještě zkusit. Věru není dobré něco si domýšlet a vycházet z toho, jako by to byla pravda - z toho vznikají předsudky.
já myslím, že si spíš uvědomuje ty komplikace a i když se mu to líbilo, tak se snaží spíš zapomenout, protože je mu jasné, že na dálku to nemůže fungovat... a že se budete trápit.. no uvidíš... co on, co ty...
lulululu
Nevim, rikam si ze je to krute, kdyby prece jenom jevil o mne nejaky zajem tak se treba zepta jak se citim a tak, ne ja mu nepisu, nesnazim se uz dolezat, chci se mu ukazat ze sem znovu nedostupna a stat se zadanou, ale nechapu to proc se o to snazim kdyz takoveho muze prece nechci, boli mne to ze mne tak zranil, das nekomu duveru a on ji tak pohrdne, na otazku jestli teda se rozejdem a uz se nikdy neuvidime tak mi odpovedel ze ne, ze chce byt kamarad, ze se nic nezmenilo ze porad chce jet za mnou do cr, ukazat mi lod, kamarady a tak, ale stejne ted je jak ticha voda nic, ani se neozve
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.