Nejste přihlášen/a.
Zdravim
možná už to tu je ale nenašel jsem to přítelkyně nechtěně prodloužila smlouvu na internet od 02 já ám celý rok až budu mít dva měsíce do konce smluvy a dám výpověd tu jsem poslal v čas doporučene na 02 a měli mi běžet 2 mesice vypovedni lhuta ale oni byli rychlejší a než dopis došel stačili zavolat a přitelkyně ve spěchu v praci ani nevěděla co jí operátorka řiká a ejhle za týden doma nová smlouva na další rok samozřejmě vyšší cena než jsem ted 2 roky platil tak jsem tam volal že to chci vypovědet a pani že to má nahrané a že smlouva je platná tak jsem jí řek že jí to nepošlu podepsané zpět to jí prý nezajíma stačí jí to smluvně po tel a čabas pokud chci vypovědet tak prý 12x350 a nazdar po tolika letech co jsem jejich zákazník mám paušáli internet asi 8let no jako nepobírám?neví někdo co s tím ještě neuběhl ani týden měl jsem za to že to do 14dní můžu v poho vypovědet ze zákona poradte prosím
Nechápu, jak je možné "nechtěně prodloužit smlouvu".
Jestli jste smlouvu uzavřel Vy na své jméno a nepověřil jste přítelkyni k jejímu prodloužení, trvejte na svém: Smluvním partnerem jste Vy, Vy jste zaslal písemnou výpověď, na níž trváte a přítelkyně neměla oprávnění jednat Vaším jménem.
Doporučuji s Telefónicou komunikovat výhradně písemně (nebo si v případě telefonátu/ů hovor/y nahrávat).
Kam jste výpověď poslal (na jakou adresu)?
doplněno 09.11.12 01:47:Zaslal jste výpověď doporučeným dopisem s dodejkou?
Bohužel mám to na přítelkyni protože ona má tarif 02 neon měl jsem ješte stovku slevu výpověď byla doručena správně na správnou adresu tj ona 30.11. uzavřela jakoby novou smluvu přitom tamta stará měla trvat ješte do ledna 15.1.2013
a výpověď jim došla doporučeně 6.11.2013a mě měla běžet 2 měsíční výpověďka a mělo mi to vyjít do toho ledna
no ale teď mám prostě od 30.11. novou smluvu na 12 měsíců mazec ne a podle operátoru se vypověďet nedá pročet jsem snad všechny zákony a stránky s temito tématy a pořád si nevím rady navíc internet nefunguje jak má proto jsem chtěl službu ukončit vypadává prakticky každých 30min nedá se stahovat na nic koukat nic hrát on line prostě děs běs napadá mě jen službu jakoby reklamovat pro nefunkčnost protože 4200,- za to že mi ukončí smlouvu jim fakt nedám to je for co si ty firmy s lidma dělaj nechápu to
Valdo, tady, bohužel, nenaděláte vůbec nic. Přítelkyně uzavřela novou smouvu zcela dobrovolně a bude jí muset dodržet. Předčasné ukončení smlouvy mají dobře ošetřeno. Vaše přítelkyně si počínala neuváženě, ale to je, bohužel, její problém. Nedovoláte se nikde. S reklamací na služby to též dobře nevidím, protože doposud jste nereklamovali nic, navíc jste znovu uzavřeli novou smlouvu s nimi a to mluví ve prospěch jejich služeb. Lze z toho usoudit, že jste byli se službami vždy spokojeni. Počítejte s tím, že tím se budou hájit v první řadě. No, přítelkyně udělala chybu, za kterou budete muset bohužel, zaplatit a rok to vydržet. Pak přítelkyni poučit, aby již takovouto chybu neudělala. A na závěr - píšete, že výpověď jim došla doporučeně 6.11. 2013...Tak to jistě ne, to by měla ještě rok čas.....Pěkný den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.