Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, přemýšlím o dovolené v Německu v Tropických ostrovech. Chtěl jsem se některých z Vás zeptat kdo tam byli jaké to tam je? Kolik tam teď stojí vstup? Četl jsem někde že jsou tam dvě možnosti vstupů, který zvolit? Na kolik výjde takový pobyt s jídlem a noclehem na 3 dny/2noci asi? Děkuji za Vaše názory
Zdravím,nám se tam moc líbilo,byli jsme tam mezi svátky, vstup myslim 28euro na osobu,dítě myslím 25euro. Ale asi na víc než jeden den bych nejela. Myslím že když zvolíte oba vstupy, tak připlatíte asi 8 euro na os. Mě to stálo na ten jeden den 2 dospělí 2 děti cca 160 euro (vstup,jídlo pití,zmrzlinky,kávičky...)+benzín(máme to asi 300km)
slyšel jsem, jak se tam spí u bazénu na lehátkách... to mi přijde dost hrozné, bungalov je prý zase drahý - tím to pro mě ztrátí jakoukoliv atraktivitu
fakt, že se spí na pláži je celkem OK, ale pomyslete, že metr od Vás spí někdo úplně cizí a vedle něj další a další a z té spousty lidí 20% chrápe nebo vydává jiné zvuky...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.