Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trasa Holešovice - Smíchov

Od: marenka* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, prosím o pomoc. Hledám trasu pro pěšího, metro, vlak, autobus? Z nádraží Holešovice na Litevskou ambasádu.

mapy.cz/...

Pod Klikovkou 1916/2, 150 00 Praha 5 = ambasáda.

Moc děkuji. *modla*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Sice nejsem pražák,nicméně:

Na smíchovském nádraží nastoupit na metro B směr Černý most,vystoupit na "Anděl".

Nastoupit na tramvaj 16 nebo 9 směr Sídliště Řepy.Vystoupit na "Klamovka".

Pak musí pěšky,koukněte na mapu,jestli je to přijatelné.

BEZ ZÁRUKY!

doplněno 13.02.11 14:29:

Předtím samozřejmě metro C na Florenc,pak přestoupit směr Smíchov.

marenka*
hodnocení

Moc díky, jdu na to juknout.

pu®
hodnocení

2x

Ahoj Máří! *slunce* Možná to časově vyjde jinak, ale doporučuji snadněji: skočit hned na nádr. Holešovice na metro C, jet na hlavní nádraží, tam skočit na tram 9 a dojet do cíle. Ušetříš si tak několik přestupů, a když počítám, jak bys čekala na všechny ty metra a iné spoje, jela bych takhle. Možná se kousek vracíš, ale to nevadí. Za ten klid... čím míň přestupů, tím lépe *uf* .

doplněno 13.02.11 17:48:

Zajda - v pohodě, mě v cizích městech taky nenapadají ty nejjednodušší spoje. Člověk si třeba neuvědomí, že nějaká zastávka není přímo u něčeho, na mapě vypadá úplně jinde, ale přitom je pár kroků např. od metra apod. To už chce spíš vědět, než hledat. Ta vaše trasa není špatná, ale co do přestupů na tom kousku zdlouhavá - přestupovat na metru, z metra na tram, a to nejednou, to je prostě o nervy...

doplněno 13.02.11 17:56:

Máří, není za co, rádo se stalo! *slunce* Ať si koupí "velký"lístek (za 26 - je přestupní, viz dpp.cz/... a nezapomene si ho cvaknout, kdyby nikde, tak na nádražích vždycky revizoři stát budou a on jede hned na dvě. Tak bacha na to. Z Holešovic metrem směr Háje, na Hlaváku výstup vpravo, a pak musí, až vyjde z budovy, jít doprava, projít takovým nepříliš přívětivým parkem ("Sherwood"se mu říká ;) ) - cesta v něm ho dovede přímo k zastávce devítky. Je dvojitá, resp. jedna v každém směru. On chce tu Tram 9, která jede "dolů", resp. když půjde k té tram zastávce od nádraží, "jeho"devítka pojede doleva, potřebuje přejít koleje na tu protější zastávku. Teda teď jsem tě asi zmátla, co :D Kdybys ještě potřebovala, tak se ptej, není problém.

Máte pravdu,já psal,že nejsem pražák,kdybych koukl na celou trasu ze Spojovací,tak by mě to trklo.Ale už jsem byl líný.

marenka: tahle varianta je pro něj určitě lepší.

marenka*
hodnocení

Pu, moc děkuju. Je to kolega z práce, logicky Litevec *frajer* a nevyzná se tady vůbec. Musí si jet něco zařídit, tak aby nám nezabloudil. Ještě ho budeme potřebovat. *jasne* Vážně, moc díky.

doplněno 13.02.11 18:05:

Pů, TÝ JO .. To je naprosto dokonalý popis. Už jsem mu to přeposlala, takhle už zabloudit nemůže. Moc moc díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]