Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Inventura v hospodě

Od: figina* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den nastupuji do hospody a poprvé budu dělat inventuru výčepu,kterou jsem nikdy nedělala.Poradí mě někdo jak nato abych měla vše v pořádku?Jak se inventura počítá a na co nesmím zapomenout?S čím se porovnávají výsledky abych věděla jak jsem vyšla?Děkuji

 

 

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

buss
hodnocení

0x

Jednoduchý dotaz, nebylo by lepší si někoho sehnat, kdo to už dělal a poradí v konkrétní situaci?

Při Vaší první inventuře si uděláte seznam veškerého zboží,které máte na skladě.Od tohoto se bude odvíjet další účtování.Např.po několika dnech budete předávat směnu,uděláte novou inventuru a rozdíl v množství vůči poslední inventuře musíte mít v kasírtašce v penězích.Počítají se i načaté láhve,otevřená balení a rozčepovaný sud piva.Je to jen matematika.Máte dvě inventury,spočítáte rozdíl v množství a každou položku vynásobíte prodejní cenou za položku.Co máte v kasírtašce navíc,je váš tringelt.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]