Nejste přihlášen/a.
Ahoj je mi 16 let, potreboval bych poradit mam takovej problem uz mi dochazi slova a napady na co se porad mam ptat. Mam vyhlidlou takovou jednu bytustku mam ji opravdu moc rad, moc se mi libi, ale jeste nic nevi, jsme jen kamaradi. No teda zname se asi 3 mesice ale navazel sem s ni kontakt teprve pred tydnem. zacalo to asi tak ze sem se ji zeptal jestli by nesla ven. Ona sla to sem byl rad. Tak sem nevahal a zacal sem ji psat sms vyvyjelo se to dobre cely tyden jsme byli apolu venku, teda vlastne nebyli sme tam sami 2, ale byval tam s nama jeste jeden muj dobry kamos. Bez neho bych si opravdu nevedel rady o cem se bavit. Nojo ale ted nastava ta situace kdy uz to zacina houstnout zacinaji neustale stejne sms atd. napr. sms: ,,ahoj jak se mas? copak delas? jakpak ses vyspinkala? o cem se ti zdalo? ." ona mi odepise ale ne na celou sms treba mi odpovi: ,, ahoj spalo se mi fajnove, ale jeste bych spala. mam se fajn a co u tebe? " to je ono o cem tu chci mluvit co mam na takovoutu sms odpovedet aby se to trochu ozivilo? nemuzu porad vymyslet otazky na ktery by me odpovidala. prosim poradte.. ta druha vec je ta ze nevim o cem se s ni mam bavit kdyz jsme venku na dalsi tyden planuji s ni jit ven sam bez kamose ale ubec nevym sem z toho vynervovany co ji mam ubect rict? aby porad nemluvila ona?... no a ta treti vec jak poznak kdy pride ta zpravna chvile abych ji rek ze k ni neco citim? ta chvile kdy nic nepokazim a nestane se to ze me zacne odbyvat a zacne na me kaslat? dekuji moc za jakoukoli radu prosim odpovezte co nejrychleji zpecha to..
Nikdy nic nepokazis,kdyz se s divkou budes bavit jen o ni,rozpovida se sama a bude Te mit za uzasneho,pozorneho muze...Divky rady hovori o sobe,ale chlapci jim k tomu malokdy davaji prilezitost...A tim ta divka ziska pocit,ze ji rozumis a ze Ti na ni zalezi...dal uz to pujde samo..na pr. ji vezmi za ruku a jdete spolu ruku v ruce i to malo lidi dela a pritom je to tak dulezite,vzit nekoho za ruku a vest ho...Zacni tedy timto - vzdycky Ti to sluselo,ale dnes obzvlast...
Dekuju za radu =) ale bojim se ji vzit za ruku, je to zatim jen kamoska, nevim jestli by ji to nevadilo
Ta divka,i kdyz nevim,kolik je ji let,je patrne stejne zmatena a nezkusena jako Ty...a ver mi,ze tim,ze ji zniceho nic vezmes nezne za ruku a pak uz pujdete ruku v ruce,vubec nic nepokazis...mozna v prvni chvili,jestli je placha,Ti svoji ruku vytrhne,ale v tom pripade zachovej klid,jsi prece muz a klidne ji rekni - promin,ale rad bych te drzel za ruku...a znovu vezmi jeji ruku do sve..pokud se chovas jemne a nezne,tak se vloudis do srdce te divky at chces ci nechces.Zacni mluvit o ni,neco na ni obdivuj - jeji usmev,zuby,vlasy a najednou poznas,ze ji naslouchas a jdete spolu,ruku v ruce a v te chvili by mezi vami mela vzniknout duvera...At je jakakoliv doba,zeny nemaji rady drsnaky,to je velky omyl,ale rytire,ktery je ochrani...je na tobe abys byl takovy..takze NIKDY pred ostatnimi nerikej o cem jste mluvili,verejne ji nezesmesnuj,ponech si city mezi vami jako jen vase tajemstvi,protoze v opacnem pripade bys ji mohl ztratit.Bud prirozeny,nehraj si na neco co nejsi,zustan tim klukem s citlivou dusi,protoze kdybys takovy nebyl,tak by jsi sem nepsal ...a potka Te laska. A ja Ti preji,jestlize uz predem premyslis o divce,takto,aby Te potkala...
Ahoj,
co prosím tě řešíš? Neznáš holky, pokud tě chce, tak tě bude chtít, ikdyž se netrefíš do správného okamžiku. Prostě jí to řekni a neřeš to... O čem se bavit? Ptej se co ji třeba baví, mluv o tom co baví tebe (tak nějak půl napůl). Pokud tě nebude moc poslouchat, tak se chce buď líbat, anebo už ji nudíš a chce jít domů. Vaše SMS jsou mírně dementní, ale to se poddá...
kazdopadne diiky za radu vyzkousim to co nejdriv na ostro :D no a s tema sms co psat? kdyz s ni chcci byt porad v kontaktu?
co napsat jako SMS: Tak neco, na co muze vic navázat a hlavně co ji chytne , např.: včera ti to slušelo, kde jsi sehnala tak pěkný tričko, co jsi měla v pátek ve škole?, budeš se taky večer dívat (hmm nějakej film o kterým víš, že se jí líbí) na ten film? Teď půjdu spát a nechám si o tobě zdát... hmm musel bych ji malinko znát, takto se to blbě trefuje
To neni dobra rada,jako reseni sve nesmelosti v alkoholu...,to bych nedelala...ten chlapec tu divku ma rad...ale neni si jen jist jejimi city...po alkoholovem opojeni maji sice muzi vice odvahy,ale vetsinou na ty seznamovaci chvile chteji oba zapomenout...ja bych to fakt nedelala...
dekuju ale porad me trapi o cem si s ni psat v sms nechci ji psat porad jak se ma a co dela nevim ani co ji napsat dne na dobrou noc =( proste nejakou smsku ne zamilovanou ne vyzivavou a ne vnucovaci chci ji proste potesit ale nevim jak =(
doplněno 13.02.11 17:12:chodim s ni ven teprve tyden a ty sms jaky byli na zacatku uz se mi zda ze se to pomali vymika =( uz to neni takovy jako prvni 2 dny =( to je prave temi porad samima otazkama =(
No, já bych počkal, ať vymyslí sama nějakou SMS, jinak jakou ji napsat, už ti tu radilo pár lidí. Ale nepsal bych nic a dal ji pause, abys ji pak nenudil a netravoval...
nojo, me se ale zda ze ceka na me az vymyslim nejakou tu sms. asi uz ji stvu s temi bezradnymi sms ze zacatku se ptala i ona me jestli pujdu ven nebo co delam atd,.. ale ted se ji ptam jen ja a ona mi vzdycky jen odpovi
to je proto, že ji právě pořád píšeš...se na to vykašli buď napíše a má teda zájem, nebo nenapíše a zájem nejspíš nemá...by mě zajímalo jak reagovala na dnešního Valentýna
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.