Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klubové činnosti a umělecké aktivity

Od: klima® odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

chtěla bych se zeptat, jestli někdo nevíte, zdali je v Brně (nebo v blízkém okolí) nějaké "centrum" nebo tak něco, které je určeno i pro dospělé a je tam možno malovat, dělat keramiku atp. Něco jako dětské kroužky nebo domovy dětí a mládeže. Různé klubové činnosti atd. Prostě místo, kde by se dal takto trávit čas, přestože mi už není deset :D.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Přesně na to vyhledávání je internet, jen různě zadávat, brno and ...

kurzy-brno.eu/...

hodnocení

Ano, ale tohle jsou kurzy. Já nechci kurz. Spíše něco jako centrum aktivit, kam si můžu zajít kdy budu chtít a dělat, co budu chtít. Jen budu mít k dispozici materiál, který bych jinak musela složitě shánět. Na internetu jsem našla jen jedno takové centrum a to je buď pro děti nebo naopak pro důchodce, popř. se tam jen vyrábí šperky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]