Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám angínu, čaj pít nemám?

Od: manonka odpovědí: 6 změna:

Hezký večeer...

od včera mám angínu.. bolí mě v krku a mám nateklou jednu mandli zatím..

Četla jsem na netu, že čaj je to nejhorší co můžu vypít na angínu, že se v teple rozmnožují bacily.
Jinak že jsou dobré právě nanuky.. Sníží oteklost manlí.

Co vy na to?

Děkuji za odpověĎ.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Můj lék je "předávkování" vitamínem C. Teplota čaje není rozhodující.
(To předávkování je v uvozovkách schválně - vitamínem C se nedá prakticky předávkovat, protože případný přebytek se snadno vyloučí.)

"Víra tvá tě uzdravila"Vitamín C posiluje imunitu organizmu, ale nelikviduje ani bakterie, ani bacily. Předávkováním může dojít k alergické reakci, osypete se kopřivkou. novy.email.cz/...

doplněno 16.12.12 06:23:

. . . ani bakterie, ani viry. *modla*

hodnocení

0x

já míval vždycky studené obklady na krk a pil čaje, ale studené. A jinak zbytek těla mít v teple :)

lidus*
hodnocení

0x

Když mě bolí v krku piju vodu co mám v lednici a dám si zmrzlinu, ovšem když už je z toho angína tak piju vlažný čaj.

andrea1*
hodnocení

0x

S nanuky bych to v žádném případě neriskovala. Čaje se mají pít vlažné tj. mají mít teplotu těla. Tato otázka se tady nedávno řešila. Přikládám odkaz poradte.cz/...

stirecek*
hodnocení

0x
Nanuky nebo chladná voda preventivně, nejlépe s vitamínem c. Pokud už je nemoc,tak vypotit a teplý čaj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]