Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedovolené shromažďování - od jakého počtu?

Od: novejchytrej odpovědí: 3 změna:

Dobry den...

Chci se zeptat, muze z toho neco mit kdyz davas alkohol nezletilym detem?(pod 18)..pokud vim tak je jen prodej alkoholu protizakony, ale treba nabidnuti neni ne? ...

Dale se chci zeptat, pokud se s kamaradama domluvime pres facebook a sejdeme se treba na nejakem poli, nebo nejakem verejnem miste, muzou nas policiste odehnat? minule mluvili neco o verejnem schromazdovani nedovolenem ci co, ale byli jsme na male skupinky a dal od sebe tak jakepak schromazdovani xD... a muzu tam treba byt a ze sem tu sam za sebe a nemam s ostatnima nic spolecneho?(teda s vetsinou :) )...

a dale , muzu pit alkohol treba kdyz jdu po ulici atd? (uz mi je 19)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nechci být na tebe, novejchytrej, protivná, nechci kázat a mentorovat, ale nedá mi to. Drž se od alkoholu a podivných kamarádů dál! *cert*Píšu ti to proto, že mám strašné zkušenosti s alkoholiky, kteří si za mlada také říkali, že o nic nejde, že to mají pod kontrolou a že ti kámoši jsou bezva. Byli s nimi proto, že nechtěli být sami, chtěli někam patřit. A pomalu a úplně nenápadně si do hlavy naprogramovali alkohol. Nikdy se toho nezbavili! Zanechali na své cestě životem nešťastné rodiče, sourozence, několik žen a několik dětí. Stále tvrdili, že vždycky mohou přestat pít. Ani jeden nepřestal. Stali se otroky alkoholu. A já neznám nikoho, vůbec nikoho, kdo přestal pít. Je to stejně návyková látka jako cigarety, drogy. *plac*Než se naděješ, budeš v tom lítat. Bez práce, bez dívky, bez rodiny. Možná s kámoši a určitě s láhví. Alkoholu se boj více, než rakoviny. Nepusť si ho do hlavy! *modla*Omlouvám se ti, že ti tykám, ale tak nějak mi to nejde jinak. Najdi si jiný smysl života, jinou společnost, než kámoše s flaškou. Podle toho jak píšeš, jsi chytrý kluk a tohle nemáš zapotřebí. Věř mi!

Naprosto souhlasím. Jen mám trach, že spálit se musí každý sám; problém je ovšem v tom, že takovéhle?spálení" může být fatální.

hodnocení

0x

co takhle se kouknout do vyhlášky a hlavně přílohy, kde je rozepsáno, kde nesmíš na veřejnosti pít...

ostrava.cz/...
Statutární město Ostrava
Obecně závazná vyhláška
č. 2/2009,
o zákazu konzumace alkoholických nápojů na veřejném prostranství
Předmětem této vyhlášky je v rámci zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku na území města Ostravy vymezit veřejná prostranství, na kterých je zakázáno konzumovat alkoholické nápoje a tím vytvořit opatření směřující k ochraně veřejného pořádku, bezpečnosti a dobrých mravů, zejména mravní výchovy dětí a mládeže.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]