Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přesvědčit holku že sem pro ni ten pravej

Od: andromeda* odpovědí: 18 změna:

ahoj mám takový problém. líbí se mi jedna holka ale já jí ne :( . Jak ji mám přesvědčit že sem pro ni ten pravej? Potřebuji radu od skušenějších :D Dík

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

3x

Andromedo, Tobě je teď kolem jedenácti let, viď? ;) Vezmi to z druhé strany, ukaž jí, že nejsi levej. Vidíš sám, že dokazování pravosti nefunguje. Holky to berou jako dolejzání a to nemají rády. Navenek to nemají rády. Musíš nenápadně. Teď bude Valentýn, co jí koupit plyšového méďu se srdíčkem v malinké taštičce? Stojí kolem 50,-Kč. Nenápadně se k ní přidat cestou ze školy, hlavně ne okatě, mohla by se bát, aby se kamarádky nepošklebovaly. Nabídnout, že jí pomůžeš s taškou. Je v nějakém předmětu "dobrá"? Zeptej se jí, jestli by Ti nemohla něco vysvětlit. Nabízej pomoc, pozvi jí někam.

ladinpraha*
hodnocení

1x

A jak jsi přišel na to, že zrovna ty jsi pro ni "ten pravej"?

jirbar*
hodnocení

0x

Rada je jednoduchá a prakticky vždycky zabere. Prostě ukázat ji výpis bankovního účtu, kde to číslo má 6 a více nul.

pt®
hodnocení

0x

Možná až budeš Zkušenější a ne jen Skušenější, tak to třeba zabere. - stařenka

robertar
hodnocení

0x

Srdíčka a dolejzání moc nedoporučuju... uhánění dokáže spolehlivě odradit a bude to spíš trapas. Musíš to udělat tak, aby s tebou chtěla trávit volnej čas - tzn.musí jí bejt s tebou dobře, zažít nějakou srandu atd. .. takže jo, zkus ji třeba někam pozvat, ale ber to tak, že jdete za zábavou, né na rande. Když zjistí, že seš báječnej společník, bude jí jedno, jestli líbí nebo ne :) (vlastní zkušenosti, někdo mí třeba jiný)

andromeda*
hodnocení

každopádně díki za rady. ikdyž mám takový problém...teď když je ten valentýn máme ve škole JARNÍ PRÁZDNINY :(...

Sem zkoušel na moji manželku také a nepřej si někdy slyšet co mi teď říká :D

Ber to z té lepší stránky...teď v tvých 16ti nebo kolik ti je...stačí když jsi krásnej a vtipnej...a máš trošku štěstí..a je to.

Až ti bude 40...pak už ti odcházející krása nepomůže, vtipnej bude každej druhej stařík kolem tebe...a štěstí s tím už také moc nepohne:).

roberta*

Tak se jí zeptej, co dělá o prázdninách, ne? Třeba by chudák jen trčela doma, tak můžete místo toho něco podniknout ;) a když ne, no tak jindy..

jirbar*

Vybodni se na Valentýna, MDˇY to potěší.

doplněno 22.02.11 20:40:

MDŽ

andromeda*
hodnocení

uz jsme aspon kamaradi...ale je tu problem, :( mysli si ze jsem děvkař. jak jí vysvětlit že děvkař nejsem?

roberta*

Tak musíš zjistit, proč si to myslí a něco s tím udělat. (Víš, proč si to myslí)?

- Třeba jí jenom někdo něco nakukal, vysvětlit, že to jsou pomluvy, už půjde, ale jestli nevíš proč ,tak to půjde hůř.

andromeda*
hodnocení

to právě že nevím proč si to myslí, ale kámoška mi od ní vzkázala ve škole, žě mě nechce jen proto že jsem děvkař což teda nejsem.

andromeda*
hodnocení

dalsi problem :( prej se boji, ze bych ji lhal. ja ji lhat nebudu, jak ji vysvetlit ze ji budu vzdy rikat pravdu?

ann*
22.02.11 19:52

:D

jirbar*

Teď právě lžeš.

andromeda*
hodnocení

mas pravdu, vzdy mluvit pravdu nebudu. nekdy je lepsi nezkrotna lez, nez bolestna pravda. ale ve vice nez 90% ji pravdu rikat budu. ale jak ji to vysvetlit?

laurdes

Na to samý se můžu zeptat já...jak mám přesvědčit kluka, že jsem pro něj ta pravá? Každopádně, ty jsi v mnohem lepší situaci. Holka je ráda, když se o ní kluk zajímá, když jí někam pozve. Kdybych tohle dělala já, tak to bude trapný dolejzání, ale u tebe ne. Tak seber odvahu, někam jí vem a ukaž jí, že it může důvěřovat, rozesměj jí...hlavně netrč u počítače a udělej už pro to něco :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]