Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký dárek pro osmiletého školáka?

Od: lenaprcek* odpovědí: 4 změna:

Hledám vhodný dárek pro mého osmiletého bratrance k svátku. Nechci kupovat jen nějakou bonboniéru či blbost. Něco přiměřeného jeho věku i tomu, že je to "jen" svátek. Měli byste pro mě nějaké tipy?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Tohle jsem řešila nedávno u synovce. Přesně jak píšete, sladkostí má dost, hloupostí ještě víc. Koupila jsem tedy pokladničku, rozdrobila stokorunu na koruny a ty dala do té kasičky. Chlapec měl neuvěřitelnou radost, počítal ty koruny snad půl hodiny a ještě déle plánoval, co by si mohl koupit, nebo na co by si měl ušetřit. Kasičku má dodnes a šetří.

hodnocení

0x

Když už mám pro vnoučka dárek anebo jdu jen tak na návštěvu, zajdu do papírnictví+ hračky dohromady a koukám mimo regály. Mívají za pokladnou, stolečkách a mimo hlavní prostor košíčky a krabičky se zajímavými hračkami a srandovními drobnůstkami. Tím jsem se párkrát zavděčila víc, než pořádným dárkem.:D

popeye
hodnocení

0x

Vim, ze je to trochu drazsi,ale muj syn mel z tohoto darky obrovskou radost. Dlouhe hoiny pak pozoruje mravence, jak si buduji cesticky v gelu.

giftbox.cz/...

martinaa*
hodnocení

0x

Prijemne darky jsou treba sportovni karty - pokud se zajima o hokej, fotbal, auta a podobne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]