Nejste přihlášen/a.
kolik lidí musí být,abych mohla založit společnost s.r.o?nebo je to podle výdělku?
založila jsem autobusovou dopravu.Mám bratra,který zařizuje a shání práci pro dopravu(má smlouvu s cestovní kanceláři-tudíž můžu dělat zájezdy),ale chce,abych ho napsala jako spolumajitele,protože nemá podložené že něco ve firmě znamená a že s ním odmítají cokoli vyřizovat.
Musím,když s ním sepíšu smlouvu o nějakém společníkovi pro tohle zařizování vyřizovat s.r.o?, a tudíž předělávat celé jméno autobusové dopravy?Nebo stačí pouze nějaká domluva mezi náma formou sepsání u právníka o spolumajiteli(nebo splečníkovi)?
PS:jde mě o to,že nechci mít lítání a zařizovat s.r.o
Moc děkuji
jak jsem psal, bez lírání jsou tu RM.
K vyřizování, nevím co, kde atd, ale co takhle prachvobyčejnská plná moc, proč hned nějaké podíly ve firmě či co.
no pravdou je,že vlastním bus dopravu,ale on vše zařizuje např.sehnal všechny školky,školy...atd na rozvoz plavání,dovolené do chorvatska,...apod.
Dokonce když potřebuji,tak u mě jezdí zadarmo,abychom koupili nový autobus na ježdění do ciziny a mohla to co nejdřív splatit.
Ale nějak nemám teda chut ho uvádět jako spolumajitele,jelikož bych ráda,aby to byla jen moje doprava.Ale bohužel,bez něho se taky neobejdu,protože nemám cestovní ruch a tudíž nemůžu pořádat vlastní zájezdy a neumím shánět práci jako on.V tom se přiznám,jsem bezradná a pokud o něj přijdu,sníží se mě příjem o víc jak polovinu.
PS:jde mu o to,že vlastně má v mojí dopravě svoje peníze a kdyby se mě něco stalo,nebude mít vůbec nic.Proto chce mít něco podobného jako spolumajitele,nebo tak něco.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.