Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doplnek stravy - posileni nehtu

Od: jerrysek* odpovědí: 2 změna:

zdravím, rádcové a rádkyně :)

chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenost s nějakým doplňkem stravy pro posílení nehtů a vlasů, který vám pomohl :) mám poměrně slabé nehty, tak bych na ně chtěla nějaké vitamíny a potřebovala bych, aby opravdu zesílily, protože na nohou mám nehty po stranách jak žiletky a docela dost to bolí. a kdyby to současně pomáhalo i na posílení a zkvalitnění vlasů, bylo by to dokonalý :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Už se to tu probíralo mnohokrát. Já mám dobrou zkušenost s BIOSILEM PLUS, není drahý, a je účinný. Beru ho vždy 2krát do roka minimálně 3 měsíce. Jinak želatinu v jakékoliv podobě.

maryfuc*
hodnocení

0x

Mám podobnou zkušennost a spousta zaručených rad nepomáhala. Nakonec se jako dokonalá volba ukázalo přírodní řešení. Proč je na snadě. Jsou tam všechny vitamíny a navíc vázané na aminokyseliny a tak je tělo využije. Počti si zde:

chlorella-spirulina.euweb/...

Výsledek není hned, ale po pár týdnech je grandiozní. Mně to až vyrazilo dech a to nejen v rozsahu otázky zde položené. Když má tělo copotřebuje jede úplně jinak, je to stejné jakoby yuto jezdilo leta na denaturovaný líh a najednou dostalo NATURAL od nejrenomovanější pumpy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]