Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych se zeptat jestli mohu požádat soud aby mě vyslechl na detektoru lži.Když soudu předložím jaký koliv důkaz stále tvrdí,že lžu a stále věří jen slovu 6x soudně trestanému podvodníkovi.Já mám rejstřík čistý,ale pro soud jsem největší lhář .Chtěl bych proto na detektor lži pak by mi snad už věřili,že mluvím pravdu.Nebo jde i detektor zmanipulovat?Nebo mi někdo poradí jak jinak dokázat,že nelžu.Závisí na tom celý můj příští život,jestli budu žít jako normální člověk nebo budu od jara bezdomovec.
Jestli se pletu, tak se omlouvám, ale na mě to dělá dojem, že jsi někomu dělal bílého koně a teď se nestačíš divit. Kde by se jinak vzaly doklady o půjčkách a o jejich splácení. Ke všemu jsou nutné doklady, které se nedávají nikomu k dispozici, podpisy atd.
Neuvádíte žádné bližší informace k případu ale obecně platí, že záleží na soudci, jaký důkaz připustí jako relevantní. Domnívám se, že tzv. detektor lži spadá do kategorie tzv. nepřímých důkazů (spolu s např. pachovými stopami). Zkuste podat trestní oznámení, v rámci kterého budete žádat o toto vyšetření ale moc naděje na úspěch Vám nedávám.
Soudím se už pět let.Vše už jsem jednou prohrál,ale ústavní soud vše vrátil zpět pro prušování mojich práv.Teď jsme začali znovu od začátku.Měl jsem údajně dostat půjčku 810 000Kč kterou jsem nevrátil.Já jsem předložil svá daňová přiznání jiný příjem jsem v té době neměl.Později jsem dělal ještě domácí práce.A jak všichni vědí plněním obálek se žádné miliony nedají vydělat.Proti strana po pěti letech vytáhla dokumenty podle kterých jsem si půjčoval milionové částky a taky je prý bezproblémově vracel.Takže bychom obcházeli zákon o omezení plateb v hotovosti to,ale nikoho nezajímá.Před pěti lety když vše vyšetřovala policie tak žádné dokumenty nebyli a proti strana odmítla vypovídat,že by si způsobila trestní stíhání.Teď mi soudce vynadal,že stále jen lžu ať konečně začnu mluvit pravdu.Proto jsem chtěl na detektor lži abych mohlk nějak dokázat,že mluvím pravdu.Už mi zabavili všechen majetek,zničili moje podnikání,já se dostal do invalidního důchodu,navštěvuji psychiatra beru prášky abych vůbec dokázal žít.Vždy jsem mluvil jen pravdu a teď jsem jen za lháře a podvodníka a nevím jak z toho ven.
Důkazy můžete navrhovat jaké chcete, je pak na soudci, jestli připustí jejich provedení, pokud však daný důkaz nepřipustí, musí v rozsudku patřičně zdůvodnit, proč tak neučinil.
Detektor ošálit lze, na internetu jsou na to návody.
Co se týče těch listin, zkusil jste je zpochybnit tvrzením, že jsou falešné a jste požadovat znalecký posudek?
Na daného soudce můžete u předsedy soudu podat stížnost, v níž vylíčite jeho chování (zdá se mi krajně nevhodné, aby soudce bezdůvodně napadal jednoho z účastníků řečmi o tom, že soustavně klame).
Pokud by jste prohrál, tak ještě stále je tu možnost odvolání, neklesejte na duchu.
Na listinách není nic co by mohl znalec posuzovat je na nich jen krátký snado napodobitelný podpis.Moje důkazy soudce nepřipouští nebo ho nezajímají a ani neodůvodňuje proč.Dopředu rozhodl,že jsem vinný a připustí jen to co je v můj neprospěch.Dám vám příklad znaleckého posudku.Na jedné listině bylo devět tiskacích písmen které jsem prý psal já.Písmeno J sice je úplně stejné jako ho píše podvodník,ale to se stává,že dvá lidé napíší písmeno stejně.Písmeno J sice je úplně jiné než ho píši já,ale to se stává žádný člověk přece nenapíše písmeno dvakrát stejně.Písmeno S ktomu se znalec přece nebude nijak vyjadřovat protože neví kdo jej psal já určitě ne.U písmene E pět let chyběla svislá čára a nikde na dokumentu nebyli dle vyjádření znalce žádné protlaky.Po pěti letech se svislá čára zázračně našla prý je to protlak který není normálně vidět.Písmeno A je psané na tři tahy takže jsem to určitě já.Navíc je to celé psané propiskou a podvodník přece píše fiksovím perem.Takže jsem vše stoprocentně psal já.
Nejde namítnout podjatost soudu? Ale jistě máte advokáta, co ten na to? Jestli ho náhodou nemáte, honem to napravte, ale pokud ho máte a on při znalosti pžípadu vám není schopen poradit lépe než právní laici zde na poradně, kteří mají jen neúplné a, nezlobte se, jednostranné informace, vážně bych uvažoval o jeho výměně. Vím, že advokátní služby jsou drahé, ale vzhledem k tomu, co je v sázce, může levný či žádný advokát vyjít konec konců mnohem dráž.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.