Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám problém a nevím si rady. Prodávám auto a ozval se mi zájemce z Velké Británie. Poslal mi peníze přes paypal na můj paypal účet. Jenže ty peníze tam dorazí až budu mít potvrzení od western union bank že jsem zaplatil jakýsi polatek. Jde to nějak udělat abych mu peníze hned vrátil? Nevím si rady a ten poplatek je asi 19 tisíc! Děkuji za rady...
Vybodni se na to je to podraz,Až to zaplatíš ,tak se ten dotyčný umlátí smíchy.Už to tady někde proběhlo.
obecně - WU používat jen pro zaslání peněz příbuzným či dobrým kámošům kteří se najednou v Kiribati dostali do nesnází. Nikdy ne komusi kamsi.
Z další - prodávám cosi - mám platit? Čekám snad, že mi někdo zaplatí za to co prodávám. To je jak Ti co posílají stovky a tisíce za práci domů.
Klasický podvod. Žádné peníze mu neposílej a zapoměň na to. Co mu chceš vracet? Tobě přišly na PayPal účet nějaké peníze? Přišel ti mail z PayPalu s žádosti o akceptaci (či odmítnutí) příchozí platby? Předpokládám že ne. Takže nemusíš nic řešit. Žádné "peníze dorazí až budu mít potvrzení od WU" neexistuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.