Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tisk fota na hrnek

Od: tondaves odpovědí: 6 změna:
Máte někdo zkušenosti?Jaký shop by jste mi doporučily?Díky mso-hansi-font-family:"Times New Roman";mso-char-type:symbol;mso-symbol-font-family:Wingdings">J

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jjajaja
hodnocení

0x

ladinpraha*
hodnocení

0x

Já jsem si tu sice nechával většinou dělat jenom fotky, ale nabízejí i potisk hrnků a pod.

sfotky.cz/...

doplněno 07.02.11 22:05:

anebo tady

fotolab.cz/...

hodnocení

0x

já mám ku Vám daleko, nepoznám teda obchody tam u Vás... zkuste si otevřít fotolab.cz/...

v prvém odkazu je seznam zběren Fotolabu okolo Vás, tak si projděte možnosti a vzdálenosti...

příště dejte vědět aspoň kraj, co když Vám budou nabízet obchody třeba z LB nebo KV!? do OV to také nemáte asi nejblíže...*smich*

doplněno 08.02.11 09:39:

já tipoval Zlínský, omlouvám se zkuste třeba ve Veselí

Veselí nad MoravouVMD DrogerieSokolovská 1334, 698 01 Veselí nad Moravou

nebo vybrat v fotolab.cz/... ty bližší

tondaves
hodnocení

Město Veselí nad Moravou, takže kraj Jihomoravský :) jinak díky za tipy ;)

jabraka*
hodnocení

0x

Jedna z možností je nálepka se speciální barvou.Někteří tiskaři to vyrábějí.Je to stahovací obtisk a po nanesení na hrnek se dá do trouby na 250 stC a vypálí se .Pak snese barva i myčku.Já jsem kdysi získal řadu obtisků s kytičkami a za pár korun hrnky z porcelánky bílé bez značek.Mám z toho krásný servis.

JABRAKA

doplněno 08.02.11 09:25:

V této tiskárně jsem to získal od kamaráda.

tiskarna-hradistko.cz/...

JB

tondaves
hodnocení

0x

Děkuji všem za rady, projedu ty odkazy a uvidím, co a jak :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]