Dobrý den, chci se zeptat je možné snížit výživné?! Situace je taková platím 2000,-Kč měsíčně ( jedno dítě), jak jsem se před soudem dohodl o zvýšení neměl jsem žádné námitky , platím pravidelně , žádné problémy nic ( v té době jsem si to mohl dovolit ), teď jsem na tom finančně dost špatně! Jsem znovu ženatý a manželka je dlouhodobě nemocná a dlouho ještě bude. Já v práci nic moc spíš čím dál horší a teď bych potřeboval poradit jestli jde požádat o snížení nebo kde se mám zeptat co dělat. Vím je to asi nevhodný dotaz ale jsem na tom finančně špatně!Díky za odpověďi
Toto lze; doporučuji ale navštívit advokáta, který nejdřív posoudí Vaše šance a pokud je zhodnotí kladně, sepíše vše tak, abyste měl co nejvyšší šanci na úspěch. Pozor, musí to schválit soud, takže i kdyby s tím matka Vašeho dítěte souhlasila, nemůžete bez rozhodnutí soudu částku snížit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.