Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Za co jít na karneval?

Od: lenaprcek* odpovědí: 17 změna:

Je mi 18 let a mám jít na karneval. Problém je, že mě nenapadá nic za co bych mohla jít a nechci do kostýmu vrazit moc peněz. Neměl by někdo nějaký nápad?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

limetka*
hodnocení

1x

Kamarád mi na podobnou otázku kdysi řekl - "Běž za vdolek - nahatá a do pupíku marmeládu - levnější kostým neseženeš." *smich**haha*Tedy - to bylo dávno - zamlada - dnes už by mi to určitě neřekl*frajer*

cyril*

Jsou i levnější, ale obávám se, že ne zrovna vhodné pro tento případ, jako např. jít s prominutím za "hovno"! To si stačí sednout někam do kouta a smrdět.

kuklik*

Jdi za suchej chleba, namažeš se až tam;)

slonbonjohn*
hodnocení

1x

Pokud máte doma špejli, tak si jí vražte do drdolu a můžete jít za jelito. *hi* PS. To bylo myšleno jen jako žert a nehledejte za tím urážku. *slunce* Mě tato otázka připoměla, že většinou mám nápady co a jak, ale sám řeším dilema, co by se dalo vymyslet za kostým na ples, který je v duchu Valentýna. *zed*

hodnocení

1x

ono hodně záleží na tom, na jaký karneval. já tuhle byla za svátečního plavce: plavky, kolem pasu nafukovací kruh, na rukou nafukovací křidýlka a přes sebe ručník... ale pravda, že jsme byli docela dobrá parta, mezi cizí bych asi takhle nevylezla *smich* jinak mně se vždycky nejlíp osvědčilo postavit se k otevřené skříni a zírat do ní tak dlouho, dokud mě nepolíbila můza a nepodařilo se mi nějaké kusy oblečení nakomobinovala do masky, ke které jsem už doplnila jenom nějaké drobnosti.

myslím, že pokud fantazie selže, tak takové univezrální a jednoduché jsou (rozverné) kočičky nebo čertice, ke kterým fakt stačí jenom sladit ponejvíce černé oblečení k tomu sukýnku a dodělat ocas s oušky (rohy) není přece problém...

hodnocení

1x

Rozhodne za Doppleruv efekt.

Já už mám nachystaného Daleka.

Zde kostým, jenž mi byl vzorem:

doplněno 07.02.11 19:23:

farm3.static.flickr.com/...

hodnocení

0x

Zcela jednoduše jsem to kdysi vyřešil na Kachekranu. Půjčil jsme si buřinky a hůlku, uhlem namaloval knírek a šel za Chaplina.

doplněno 07.02.11 16:00:

Jenže to je pánský nápad. Parnerka šla za berušku. Oči byly tvořeny jednoduchou maskou vystřiženou ze čtvrtky, k tomu černé punčocháče a nějakou sukýnku, už přesně nevím, jak to řešila technicky.

hodnocení

0x

Pampalíni...:)

pu®
hodnocení

0x

Já jsem kdysi šla za muchomůrku :D Pravda, bylo mi asi 8, ne 18, ale peněz nebylo a to víte, fňuk fňuk, já chci kostýmek, tak máma nevím jak spíchla z nějakého kartonu snad a látky "klobouk", krepákem červenou barvu, tam kde měly být bílé skvrny, se vytrhal/vystřihl. Jinak stačilo jít v bílém a kolem pasu bílou sukýnku - taky jsem neměla, myslím že jsem si navázala nějaké listy papíru... No kostým to byl jedna báseň a dokonce bylo i poznat, za co jdu *smich*

doplněno 07.02.11 17:22:

Šíš, to je valentýnskej? Tak pardon, to jsem nějak nepostřehla - tak to mochomůra né :D

marenka*

Tady je ta krásná shoda. *ua*

Za co jít na karneval?
marenka*

Mám tady 3 pěkné nápady. Vložím obrázky.

Jeden si dovolím dodat pro Pu specielně. ;)

Za co jít na karneval? #2
marenka*
07.02.11 19:08

-

Za co jít na karneval? #3
marenka*

,

doplněno 07.02.11 19:09:

levneptakoviny.cz/...

Za co jít na karneval? #4

hodnocení

0x
Na karneval jen zvesela!
Nahatá a za rádio.
Nahoře dlouhé vlny, dole krátké a na ty dva knoflíky se dá chytit celá Evropa!

:D ovšem krátké vlny už roky nejsou moderní a dokonce jsou často považovány za nehygienické *hi*

hodnocení

0x

Byl jsem v sobotu, (bez masky), ale většinou takový candrbál má téma. Zde byl "STAROVĚK" Masky od jednoduchých (kat s kápí a bíle prostěradlo, až po špičově jednoduše vymyšlené skupina chudých s leprou. Měli přes sebe odpadový filc ale hlavně skvěle nalíčené obličeje. Jednoduché a skvělé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]