Nejste přihlášen/a.
Je mi 18 let a mám jít na karneval. Problém je, že mě nenapadá nic za co bych mohla jít a nechci do kostýmu vrazit moc peněz. Neměl by někdo nějaký nápad?
Kamarád mi na podobnou otázku kdysi řekl - "Běž za vdolek - nahatá a do pupíku marmeládu - levnější kostým neseženeš." Tedy - to bylo dávno - zamlada - dnes už by mi to určitě neřekl
Pokud máte doma špejli, tak si jí vražte do drdolu a můžete jít za jelito. PS. To bylo myšleno jen jako žert a nehledejte za tím urážku.
Mě tato otázka připoměla, že většinou mám nápady co a jak, ale sám řeším dilema, co by se dalo vymyslet za kostým na ples, který je v duchu Valentýna.
ono hodně záleží na tom, na jaký karneval. já tuhle byla za svátečního plavce: plavky, kolem pasu nafukovací kruh, na rukou nafukovací křidýlka a přes sebe ručník... ale pravda, že jsme byli docela dobrá parta, mezi cizí bych asi takhle nevylezla jinak mně se vždycky nejlíp osvědčilo postavit se k otevřené skříni a zírat do ní tak dlouho, dokud mě nepolíbila můza a nepodařilo se mi nějaké kusy oblečení nakomobinovala do masky, ke které jsem už doplnila jenom nějaké drobnosti.
myslím, že pokud fantazie selže, tak takové univezrální a jednoduché jsou (rozverné) kočičky nebo čertice, ke kterým fakt stačí jenom sladit ponejvíce černé oblečení k tomu sukýnku a dodělat ocas s oušky (rohy) není přece problém...
Zcela jednoduše jsem to kdysi vyřešil na Kachekranu. Půjčil jsme si buřinky a hůlku, uhlem namaloval knírek a šel za Chaplina.
doplněno 07.02.11 16:00:Jenže to je pánský nápad. Parnerka šla za berušku. Oči byly tvořeny jednoduchou maskou vystřiženou ze čtvrtky, k tomu černé punčocháče a nějakou sukýnku, už přesně nevím, jak to řešila technicky.
Já jsem kdysi šla za muchomůrku :D Pravda, bylo mi asi 8, ne 18, ale peněz nebylo a to víte, fňuk fňuk, já chci kostýmek, tak máma nevím jak spíchla z nějakého kartonu snad a látky "klobouk", krepákem červenou barvu, tam kde měly být bílé skvrny, se vytrhal/vystřihl. Jinak stačilo jít v bílém a kolem pasu bílou sukýnku - taky jsem neměla, myslím že jsem si navázala nějaké listy papíru... No kostým to byl jedna báseň a dokonce bylo i poznat, za co jdu
Šíš, to je valentýnskej? Tak pardon, to jsem nějak nepostřehla - tak to mochomůra né :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.