Nejste přihlášen/a.
Dobrý den potřebuju poradit už asi 2 měsíce mam problémy s patama, nejdřív to začlo na pravé kdy mě bolela a měla jsem jí někdy trochu nateklou pak to na chvíly přestalo a za pár týdnů to začlo na druhé ale teď to bolí jenom někdy a hlavně večer to hrozně svědí a když se tam jenom malinko bouchnu tak to dost bolí ale jinak přes den to bolí jenom někdy
Terezo, , mám na ruce pupínek, nevíte co to je?
Ale vážně, kdysi jsem měl podobné problémy, navšívil jsem obvodního, sundal ponožky a sdělil mi: máte spadlou klembu, musíte nosit vložky v botě. Od té doby je pohoda, (jen když je měsíc nenosím, občas zabolí)
" jenom malinko bouchnu" -jako když dupnete na patu? to je ono...
asi se dám na medicínu
ano, měl jsem podobné příznaky,
Taky by to teoreticky mohla být ostruha (ostrá bolest při došlapu), ale obvykle se bolest pat řeší buď vložko, jak již zmínil p. Cukrář, anebo návštěvou u ortopeda, který vám řekne, jak krásně blbě stojíte, jak máte křivou páteř, a jak špatně chodíte. Je fakt, že udržet se v postoji, který doporučí, se bude zdát jako nadlidský úkon - ale když se naučíte správně držet tělo, odpadne bolest zad i pat, uvidíte... Je to tak, člověk prostě neví, jak má stát, a většina těchhle potíží se obvykle vysleduje k páteři...což i s tou vložkou do bot souvisí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.