Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to začátek první menstruace?

Od: pomoc* odpovědí: 5 změna:

Potřebuju se zeptat dnes ráno mě začal z pochvy vytékat bělavý výtok a trochu mě začíná bolet v podbřišku. Za 3 měsíce mi bude 13 let. Myslíte že mi začíná menstruace? Nebo jak? Předem moc děkuju za odpověď.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

1x

Muze jit o ovulaci, pri te muze bolet bricho, alespon ja si pamatuju, ze me pri prvni bolelo jako cert a za tyden jsem dostala prvni menstruaci. No a vytok je s ovulaci jaksi spojen.

pomoc*
hodnocení

Tak to asi brzo dostanu protože mi bude za 3 měsíce 13 let. Nebo nevím no.

gp*
hodnocení

0x

Bělavý výtok je normální, pokud při tom nemáš jiné problémy. Pokud tě bolí břicho, nebo tě to bude svědit či pálit, měla bys zajít ke gynekologovi, protože budeš mít nejspíše nějaký zánět. Při menstruaci vytéká krev, ze začátku to může být spíše takové špinění do hněda. Pokud tě výtok obtěžuje můžeš použít tenké vložky (dají se používat každý den). Snad ti rada pomohla. Kdyby jsi měla problémy, navštiv gynekologa.

pomoc*
hodnocení

Děkuju moc mi pomohla. Nic mě nepálí a to břicho mě nejspíš bolí proto že sem musela brát antibiotika. A musím brát nějaký probiotika. A břicho mě začalo bolet ale před chcílí ráno mě nebolelo. No uvidím.

luccy*

Tak ten výtok je po využívání antibiotik a bolesti břicha s tím související..Pokud to samo do týdne nepřestane, tak bych navštívila gynekologa.Jednalo by se o zánět. Je to tím, že antibiotika narušily přirozenou mikroflóru v pochvě a zabily i prospěšné látky. Nebo bych koupila v lékárně Gyno Pevaril - čípky. Je to 3 denní kůra na kvasinkovou infekci a pomáhá na 1čku.;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma první menstruace

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]