Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám ještě šanci jí získat?

Od: tyros* odpovědí: 12 změna:

Ahoj Chtěl bych poradit jak dál.

Na začátku školního roku k nám do prváku na školu přišla holka (já jsme ve 3). Už od záčátku se mí líbila. A pak jsem zjistil že je to dcera tatky kamaráda dokonce byli u nás na návštěve tak jsem si myslel že to bude lehké jí někam pozvat. Bylo vidět že je vtipná a pro každou srandu a že by semnou mohla chodit. Tak jsem jí začal zdravit a v pátek jsem jí chtěl pozvat do kina tak jsem se zeptal jestli v sobotu něco má a ona řekla ano mysel jsem si že je to docela pozdě tak jsem to nechal plavat. Pak jsme na ní dotal číslo a zavolal jsme jí ještě ten den jestli by večer nešla do kina že je od 17:00 a řekla že jede k babice a tak jsem se zeptal jestli v neděli a řekla že taky. Tak nevím jestli mám ještě šanci jí získat, nemyslím si že bych neyl její typ ale že to je brzo jí někam pozvat? Tak si nevím rady holku jsem ještě neměl vím je mi 17 let ale člověk se o to nák nezajímal až těd když jsem jí viděl a dokonce tam máme jet na návštěvu tak co to třeba zkusti před rodičema? Nemám ponětí jak na to jít? Tak prosím o radu která by mi pomohla, si s ní aspon vyjít ven a poznat se lépe a dokonce máme i společné věci jako třeba ona hraje na klavír a já na klarinet ráda sportuje chodí do kina. Prostě mě nic nenapadá jak jí vyznat to že se mi líbí? Předem děkuji za užitečné rady do života.

Měj te se krásně a díky moc Ahoj

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zdravím. Řekněte jí narovinu, že se Vám líbí a že byste ji chtěl více poznat. Jestli by se nešla projít, nebo nezašla s Vámi na kafe. Podle její odpovědi zjistíte, zda má zájem i ona o Vás. Třeba se jí to opravdu jen nehodilo...

doplněno 15.12.12 19:01:

Např...-Ahoj "Maruško" (jméno jistě znáte). Chtěl bych Ti říci, že se mi moc líbíš. A rád bych Tě poznal více. Nešla by ses se mnou třeba projít, nebo nezajdeme spolu někam na kafe? Kdy bys měla čas a chuť jít?...atd..atd...Stačí to takto? Mluvit již budete jistě sám...;)...Čeho se bojíte? Ona Vás neukousne a jistě též umí mluvit...Snažte se být uvolněný a příjemný. Ona jistě není hloupúá a pozná, že o ní máte zájem. Jak Vám odpoví, to ví ale v tuto chvíli jen ona...

tyros*
hodnocení

Asi máte pravdu To mě nenapadlo.

doplněno 15.12.12 18:44:

Ale jak jí to říct nebo jka jí oslovit?

tyros*
hodnocení

Tak já to zkusím a nemyslte že bude vadit když jsemjí předtím volal a pozval do kina?

doplněno 15.12.12 20:08:

A je lepší když je sama nebo s někým?

Vadit to určitě nebude. Prostě jste jí zavolal a zeptal se jí...Nyní jí to řekněte přímo, alespoň nesáhne např. po výmluvě, ale odpoví Vám také přímo. Můžete tak sledovat, jak se přitom tváří atd...Nemyslím si, že by na tom bylo něco špatného, co by nemohl slyšet i někdo druhý. Ale asi bych k tomuto volila chvíli, kdy můžete být o samotě jen vy dva. Taková příležitost se jistě naskytne. Nebuďte nijak vtíravý, dotěrný atd. Prostě se chovejte tak, abyste v ní vzbudil zájem a bylo jí to příjemné. A nebojte se odmítnutí. Při nejhorším si říkejte, že to se může stát každému, ale důležité je, že seberete odvahu a pokusíte se zaujmout děvče, které se Vám líbí. Přeji Vám hodně štěstí a držím palce, aby Vás neodmítla a měli jste možnost, poznat se lépe a sblížit se...

doplněno 15.12.12 21:17:

Není zač, rádo se stalo. Tak Vám držím palce!:)

tyros*
hodnocení

Děkuji moc za rady važím si jich. A snad se to povede ještě jednou děkuju

iz*

Určitě se jí na nic neptejte před rodiči nebo někým dalším!

doplněno 31.12.12 20:13:

Jistě. Budete-li se jí ptát v něčí společnosti, může mít pocit, že zbytečně prozrazujete osobní věci jiným, případně, že se okolí ovlivnit, aby pak na ni působilo ve Vašem zájmu.

Každopádně mi vadí Váš nedostatek sebedůvěry, a skutečnost, že se takto radíte v internetu. Přestože není příliš vysoká pravděpodobnost, že zmíněná dívka narazí právě na tuto diskuzi, ta možnost tu je. A narazí-li na ni, budou podle mne marné veškeré pokusy o sblížení.

doplněno 31.12.12 20:17:

Tyrosi, pro poznámky k pravopisu byste se neměl urážet, lepší by bylo se nad nimi zamyslet.

Mně kdyby někdo napsal s takovým pravopisem, měl by u mně rovnou konec.

Pravopis určitě řada dívek přehlédne, ale myslím si, že více je těch, kterým by Váš pravopis vadil.

tyros*
hodnocení

Myslíte že je to lepší o samotě jenom s ní?

tyros*
hodnocení

Mě to nevadilo, ale štvalo mě to že to nebylo k tématu já vím chybí mi sebedůvěra a nenarazí ona má jiné zájmy. A s tým pravopisem tak to je, protože to nehlídím. Když jsem s ní mluvil ve škole nevypadalo by to že by semnou někdy někam šla.

cobrak*
hodnocení

0x

Nesmíš se jí ptát přímo, ani ji volat! Musíš jí napsat! Taky by ses styděl...;)

tyros*
hodnocení

Jako mám ji napsat smsku? A ńebo jak to myslíš? Moc s tím zkušenosti nemám.

stanouss
hodnocení

0x

Nikdy není pozdě, ale v prve řadě mysli na svuj nekontrolovaný pravopis, se nedá číst.

tyros*
hodnocení

Nechci se vás dotknout ale tak to nečtěte sami máte hroznej pravopis a já jsem si to nehlidal jestli jste psal jenom kvůli tomu tak to jsme ti tu radu mohl nechat pro někoho kdo to ocení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]