Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fincentrum zkušenosti

Od: iirenuska* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,máte nějaké osobní zkušenosti ze společností Fincentrum (finanční poradenství), ať už jako jejich klienti, nebo jejich zaměstnanci? Zajímá mě, zda je to spolehlivá firma, děkuji za odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

technikjirik*
hodnocení

0x

Využívám jejich služeb a jsem zatím spokojený jak s přístupem tak s poskytnutými službami. Pokud jste z ústeckého kraje, můžu vám doporučit i konkrétní osobu. Jako osoba nepodnikající jsem si nechal poradit ve věcech osobních financí a udělal jsem dobře. Nic jim neplatím. Jen jsem chtěl nějakou vhodnou pojistku a spoření a oni našli spoustu ještě jiných možností jak "najít" peníze jen tím že změním své finanční návyky. Také pro mě našli produkty o kterých člověk ví jen to že existují, ale jaký je v tom potenciál to umí nalézt jen odborník...

cyril*

Jednou z předností těchto odborníků je schopnost přesvědčit klienta, že on jim vlastně nic neplatí a vše pro něho dělají jen z bratrské lásky.

technikjirik*

Jen blbec si může myslet, že jejich služby jsou zdarma... ale faktem je, že finančnímu poradci klient neplatí. Finanční poradce má provize z produktu, který prodá. Toho jsem si vědom a tak funguje trh. Dostal jsem to co jsem si přál a jsem spokojený. Nezahltili mě přehršlí nabídek, ale vypracovali plán a taky mi to vysvětlili jak to chodí a funguje a jaké mám možnosti a rozebrali semnou všechny body smluv. Myslím, že toto pro vás ani pro mě v bance neudělají. A až budu potřebovat jakékoliv finanční služby, vím kam půjdu. Je v zájmu finančních poradců, aby moje finance byli vpořádku abych měl sílu na produkty které budou pro mě prospěšné a jim přinese zisk. Vzájemná symbiosa. Zákon trhu. Jde jen o to vědět co od fin. por. chci a očekávám aje na něm aby mi připravil to co chci a co potřebuju. A když vidím dobrou práci pak mi není líto vynaložit nějakou tu kačku třeba do termínovaných vkladů nebo do cenných papírů podle jeich uvážení... finančnictví není jen o půjčkách a splátkách... to je potřeba si uvědomit, abychom nebyli kyselí na vše co je cítit finančnictvím.

fp*
hodnocení

0x

Jo, jednou u nás byla, chtěli jsme rušit stavebko. A nešlo se ji zbavit, pořád nám něco nutila. Dokonce ji nebyla trapné volat mi v 8h. večer s nábídkou na schůzku!

Téměř všichni poradci podnikají na ŽL, takže jistota trvalého stabilního přijmu není vůbec jasná, pokud byste pro ně chtěla pracovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]