Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
rád bych začal podnikat. Chtěl bych zprostředkovávat různé služby typu hodinový manžel, uklid, hlídání apod. pomocí webu. Pracovníky bych asi, aspoň ze začátku, řešil brigádně - dohodou o provedení. Každopádně, co vše si musím vyřídit.. Ještě jsem nikdy nepodnikal, je to můj začátek.
Děkuji
Jak založit živnost si počti tady - ipodnikatel.cz/... , měl by ses vejít do některé z činností volné živnosti - viz - ipodnikatel.cz/... ...
Pak spustit reklamní kampaň cílenou jednak na získání klientely a jednak na získání kvalitních ´spolupracovníků´ - dobré jméno těžko získáš, ale snadno ztratíš, počítej s tím, že zrovna tohle je podnikání, v němž je nejúčinnější ´reklamou´ doporučení spokojeného zákazníka...
Ale budeš se muset hodně ´otáčet´, takových nabídek je...
Nechci Vás moc zrazovat, ale podle mne byste si to měl důkladně promyslet.
O služby hodinového manžela je sice zájem, ale nedomnívám se, že si někdo bude obejdnávat dražší službu, nebo že by pro Vás někdo pracoval za nižší odměnu, abyste služby mohl nabízet za obvyklé ceny.
Podle mne by bylo rozumnější se zaměřit na zprostředkování méně dostupných služeb, případně podnikat přímo v oboru, který dobře umíte nebo znáte..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.