Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dostihy a Sazky - sázení na cizí koně

Od: mira* odpovědí: 3 změna:

Ahoj vsem mam dotaz znam pravidla hry Dostihy a Sazky ,ale co mi dela problm kamarad porad rika ze se da sazet primo na kone ktere mam napr. mam staj koni on je pred mym konem o kterem si myli ze se na nej muze trefit a tak si na nej vsadi napr. 1000 co tedy potom kdyz se nej trefi co to tedy znamena docela me zmatl :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pamatuji si to jen zběžně, proto mě berte s rezervou. Hráli jsme to tak, že bylo opravdu možné, si na koně vsadit, ale jen pokud je na něm 3 a více dostihů(těch koleček). V případě, že jsem na koně šlápl, vyplácel se desetinásobek, když ne, peníze šli majiteli.Samozřejmě, pak se ještě platila pokuta za šlápnutí na toho koně dle tarifu. Takže se to pak vše muselo zpočítat. A platilo to jen na jeden hod.

mira*
hodnocení

ano to je presne ono jak mi to vysvetloval,ale me to pripada nefer protoze vemte si ze stoji protihrac na policku o 6 dale nez mate kone s temi zetony (3) ma tak vesi sanci na vyhru on nez ja protoze on muze vsadit treba na 3 kone hned vedle sebe a tim me vlastne dostane protoze ja mu vypatim 10ti nasobek jeho sazky a odectu si pokutu za meho kone napr. mam kone na kterem je pokuta 12 000 protihrac na nej vsadi 2000 stoupi na nej a vyhrava 20 000 - 12 000 tedy 8000 on ale riskoval pouhe ty dva tisice a ja z toho nemel nic jen - 8000 pripada mi to nespravedlive nejak nepromyslene,a pokud se on netrefi na toho kone tak ja beru pouze dva tisice on ale ma desetinasobek a vetsi sanci protoze pokud stoji o sest policek dale od meho kone vlastne staje ma vetsi sanci ze se tefi kostka ma prece jen cislo do sestky

paaja*

Když ti ta hra připadá nefér tak ji nehraj nebo si vymysli svoje pravidla *smich*

Mně to nefér nepřipadá. Fáze kdy je obsazená celá stáj dostihy a intenzivně se sází, je nejzajímavější z celé hry. Ty máš přece každé kolo příležitost udělat to samé a stejně tak sázet podle tebe nízké částky na soupeřovy koně. Dál: jestli sází soupeř na 3 tvoje koně vedle sebe, je větší pravděpodobnost výhry ale musí taky dát 3 sázky, takže když se netrefí (šance 1:2) je tvůj zisk z jeho sázek ne 2tis. ale 6t. Taky mu můžou dojít peníze a to se pak těžko sází velké částky. Pak se ve hře ještě vyskytují situace kdy se sázet nesmí (distance ,...). No prostě jako v životě, někdo vyhraje, někdo to projede.

Taky bych rád věděl, jak dlouho by trvala hra, kdyby podmínky sázek byly vyrovnanější. I tak se to občas táhne jako sopel a konec většinou nastane po nějaké gigantické sázce na sérii koní vedle sebe a neschopnosti majitele ji vyplatit. *frajer*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]