Nejste přihlášen/a.
Pekny vecer, mam trochu hloupou otazku. Pomerne dlouhou dobu (asi mesic) mam kazdy vecer zvysenou teplotu na 37,4. Subjektivne nemocna nejsem (obcas me boli v krku, obcas hlava), nic me neboli, nepotim se, jen mam chronicky zanet mandli...u doktora jsem posledni rok pomerne casto, moc se mi uz za nim nechce chodit, aby me nemel za hypochondra (coz ma stejne). Mam to nejak resit nebo Vam to prijde jeste v norme? Zni to hloupe, vim, ale jsem u doktoru vic, nez doma a mam jich plne zuby. Dekuji.
Nemohl by to být nějaký stafilokok-streptokok nebo jak se ty potvory jmenují? Proč se vlastně denně měříte když nemáte žádný problém?
Protoze jsem se prave nikdy nemerivala a posledni dobou se kazdy doktor pta, zda mam teploty, ze se mam merit pravidelne... a streptokoky mam mit udajne prelecene.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.