Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak okouzlit holku?

Od: dyry odpovědí: 9 změna:

Zdravim,

jde o to, že koukám už nějaký Pátek po jedný holce (nejspíš to i sama tuší), párkrát jsem s ní mluvil je příjemná, vtipná (což jsem, až čuměl). Jenže nevim, jak začít. Její fcb mám, ale na nějaký psaníčka moc nejsem preferuji tzv. face-to-face. Je nezadaná, takže tim by se měla práce zlehčit. Největší problém vidim v tom, že je o 4 roky starší. Mně 18, jí 22. Co myslíte je šance? A jak okouzlit danou osobu? Jsem velkej sportovec, nemám rád nudu a nejsem žádnej extra velkej alkoholik. Piju minimálně, kvůli sportu nemám čas. Tak, jak to vidíte? ;)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

1x

No jdi do toho, ty 4 roky nejsou moc. Pokud si rozumíte, tak ji někam pozvi. Je zima, co třeba na brusle?

dyry
hodnocení

Už mě to taky napadlo ale, jak ji pozvat. Nechci bejt moc velká vtěrka. Jinak hraju hokej, takže brusle by byly ideál :).

ohneta*

No úplně normálně. Nějak stoč rozhovor na hokej a při té příležitosti se ji zeptej, zda by si nechtěla někdy zajít zabruslit. Pokud řekne že jo, tak ji hned urči termín ;)

dyry
hodnocení

Ale může kluk z vesnice "vidlák" starousedlík z normálního baráku udělat dojem na slečnu, která se k nám do vísky přistěhovala? Barák obrovskej, kterej stojí za 2 a půl metrovou zdí a všude kamery? Říká se nesuď knihu podle obalu, ale přijde mi velice v pohodě (nezkažená). Vlastně známe se jenom z autobusu, jinak by ani nebyla možnost. Nežijou vesnickej život.

hodnocení

0x

kolego lepší je pozvat holku na bazén, plavat umí více lidí než bruslit*smich*

dyry
hodnocení

Hlavně tam bude i hezčí pohled ;). Ale bruslit umí, to už mám zjištěný.

hodnocení

0x

Šance je, ale je potřeba si uvědomit, že ona zná víc kluků, kteří by jí taky chtěli někam pozvat nebo ji už pozvali. To, že někam přijme pozvání, ještě naznamená, že spoluzačnete chodit. Prostě bych jí na tvém místě někam pozval a nechal to osudu.

dyry
hodnocení

Taky nic nechci ze dne na den. Nemám rád, když jsou věci až příliš jednoduchý. Člověk si toho, potom neváží. Prostě muset být jiný, než ostaní.

cobrak*
hodnocení

0x

Nejdřív se saňte dobrými kamarády, choďte na brusle, běhat a tak, pak můžete jet i na dovolenou na hory a ono jistě za chvíli něco přeskočí ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]