Nejste přihlášen/a.
Chodím na střední a líbí se mi jedna holka, která chodí do stejné školy akorát do jiné třídy(2. ročník-17 let), vidím ji tak akorát na obědě. Moc bych ji chtěl jenže nevím jak na to, jak oslovit a případně co potom. Chodí neustále v doprovodu svých kámošek, jen třebas dnes odešla dříve a pak se na mě koukala jak jsem společně s kámoši kolem ní v šatně u jídelny procházel, samozřejmě, že jsem se opět neodvážil nějak navázat komunikaci protože nevím jak na to, prosil bych jakékoliv rady (již půl roku se po ní ohlížím a ona zas po mě, jen už mi zas připadá trapné se až teď odvážit ), ona vypadá spíš uzavřený typ a já jsem jim bohužel také.
Mě se líbi to " ja bych ji chtěl" ( dostat, ulovit, ukořistit, pokořit, udělat trofej ..? ) JInak to máš pěkně sepsaný ... Já jsem byl taky celý život nesmělý, takže chápu Tvou beznaděj. Dnes bych věděl jak na to. V každém případě ( pokud nevyužiješ rady rádkyně nade mnou ). Stačí projít kolem ní a procedit "AHOJ", aby si toho všimla. Druhý den na ni mrkni nebo se snaž pousmát .. to na prolomení ledů stačí, a popozítří Ti třeba už sama řekne "ahoj" a máš prostřeno, abys začal rozkládat svuj šarm a snahu dívenku získat ...
No psaníčka jak zde bylo zmiňováno. Stará dobrá taktika. I když mě tedy nikdy nevyšla . Problém ale není v taktice, ale ve mě
. Mělo by obsahovat něco na způsob. Ahoj. bla bla bla. Líbíš se mi bla bla bla. někdy pokecáme bla bla bla. Připojit číslo. Na ten samí den nebo další den poznáš jestli to vyšlo nebo ne. Ale je už to nějaký ten pátek co jsem něco takového psal
A nebo ji na chodbě nebo při nějaké příležitosti oslov Ahoj (čau, nazdar . . . ), jak se máš a den po dni se snaž navázat delší a delší rozhovory, pozvání do kina, do restaurace a pak uvidíš co bude dál
Třetí možnost facebook. Pokud znáš celé její jméno, přidej si ji do přátel a napiš ji. Zeptej se ji jak se má, co škola atd. To je tak nejsnažší navázání rozhovoru.
Nic kromě těchto věcí mě nenapadá.
Ahoj,
já ti nedám asi nějaký psychologický typ Ale spíš řeknu moji zkušenost, když jsem byla ještě na gymplu a jelikož jsem taky byla taková nesmělejší a ten kluk, kterému jsem se líbila taky, tak to udělal tehdy tak, že mi na schodech předal psaníčko
Není to zas tak dávno, aby sis nemyslel, že to byly praktiky během první republiky Ale přišlo mi to strašně milé, že ještě existují takové psaníčka...
Ahoj,
myslím si, že na otevřený rozhovor jsem také dost nesmělý ale určitě bych to neřešil přes fb. To je blbost. Dnes je to in, ale je to trapné. Stejně jako se neví, co by bylo v tom psaníčku, které bys jí dal na schodech, co bys jí napsal na fb? Že se ti líbí, že bys jí pozval na schůzku. To samé jí ale můžeš napsat do toho psaníčka a bude to roztomilé a OSOBNÍ což se o sblížení přes fb fakt říci nedá. Odhoď stud, vyhledej ji, až bude sama a ty sám a osobně bych to risknul s tím psaníčkem. Pokud je opravdu stydlivá(uzavřená) jak říkáš, tak to může mít úsměv. Přijde mi to romantické. Pokud se v ní pleteš, riskuješ, že si tě pak bude dobírat i s kámoškama. To samé je ale možné i přes fb, ale budeš k tomu ještě za zbabělce, který ani není schopen takovou věc vyřešit osobně a schovává se za monitor Nevím, jestli jsem ti pomohl ale ať tak nebo tak, držím palce
Samozřejmě to nebude mít úsměv ale úspěch
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.