Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Dceři je právě čerstvě osmnáct let a nikdy bych do ní neřekla, že udělá takovou hloupost, ale nechala se nějakými podomními pracovníky od Vodafonu přemluvit a podepsala s nimi smlovu na nějaký tarif. Má teď 14 dní na odstoupení od smlouvy, které se musí poslat poštou, takže máme celkem málo času. Zkoušela jsem něco najít na internetu, ale jsou tam jen různá odstoupení od smlouvy, která se týkají něčeho úplně jiného. Nevíte, kde bych mohla najít ějaký takový vzor? Děkuji
Dobrý den. Od Vaší otázky uplynuly již dva dny a nejspíš jste smlouvu zrušila. Moje odpověď se tedy netýká odstoupení od smlouvy, ale Vašeho přístupu. Dcera pravděpodobně udělala své první a to velmi správné rozhodnutí, jenže Vy jste generál, číst to nebudete, ale protože to udělala bez Vašeho vědomí ( a souhlasu), je to špatně. Navíc jste z dcery udělala nezodpovědnou, skoro nesvéprávnou osobu tady i v prodejně Vodafonu. Než jsem zvolila Vodafone, udělala jsem si screen všech poskytovatelů mobilního připojení a za ty roky jsem neměla sebemenší problémy a jak jste si jistě všimla, nejsem sama. Zamyslete se prosím nad sebou, největší hlouposti jste se v tomto případě dopustila Vy.
To patronka :
Umíte hezky peskovat! Ale co když ta dcera by na předplacený kupon neprotelefonovala těch 250,- Kč měsíčně?
Evidentně vůbec nevíte o čem mluvíte. Nejde o to, že bych dceru chtěla shazovat, ona sama chtěla ať jí s tím pomúžu. Už chvíli po sepsání smlouvy jí bylo jasné, že udělala hloupost. Nebyla jsem to já, kdo byl iniciátorem zrušení, ale ona. Takže když o tom nic nevíte, tak o tom nepoučujte.
ja taky zkusil vsechny operatory a ted jsem uz 10 let u vodafonu, take samo za dob oskara...
u obou ostatnich opertoru jsem mel a kmaradi mely peoblemy... u vdf sme se s operatorem spatne pochopili, nauctovali mi nejakou sluzbu, opet jen po tlf jsem to reklamoval.. a bez kecu mi vratili penize z5.. to se mi ani u jednoho z "konkurentu" nepovedlo...
Takze ja naprosta spokojenost.. Je n ted mame pref firmu moznost mit u tech dvou paradni pausaly... ca 50% sleva oproti normalu... ale i tak se mi moc prechazet nechce.. resim jestli koupit jiny tlf na 2 sim... abych si puvodni sicislo u vdf nechal a udelat so novy a kdyz me necim nas*rou tak to jen zrusim... mno..dilema
Já jsem již několik let zákazníkem Vodafone a nemohu si je vynachválit ( nejsem jejich dealer ). Mám od nich mobil i internet a přešla jsem k nim od O2, protože tam jsem byla nespokojená. Právě minulý týden si soused pořídil internet od této společnosti a chlubil se, že má dokonce nějakou slevu. Nikdy jsem se ale nesetkala s tím, že by nabízeli něco po domech, myslím že tohle nemají zapotřebí. Možná by bylo lepší se nejprve s obsahem smlovy seznámit, než hledat jak od ní odstoupit. Můžete prosím upřesnit o jaký tarif se jedná?
Je to tarif student, měsíční poplatek fakturou 250,-. Více podrobností nevím a zjišťovat je ani nechci, celá rodina máme T-mobile a nikam přecházet nechceme.
adeeelka, též nejsem dealer , jen zákazník Vodafonu a to už ještě od dob , kdy to byl Oskar. Naprostá spokojenost. Asi třeba budete chtít dceři nějaký tarif pořídit ( bez mobilu dnes ani ránu že ) a jestli nemáte už předem vytipovaného operátora, tak bych klidně šla na Vašem místě do Vodafonu. Máme doma všechny tři operátory, ale tenhle se mě líbí nejvíc.
Ale k dotazu. Možná nejrychlejší by bylo zajít přímo do prodejny, ať poradí. Můžou to tam možná zadat přímo do systému. A nechte si potom to odstoupení od smlouvy potvrdit písemně, ať máte doklad. A poštou to pak pro jistotu můžete pak poslat také. Karina
V prodejně jsem dnes byly spolu, ale vzhledem k tomu, že dcera smlouvu podepsala kolem 16:00, a v prodejně jsme byly v 19:00, v systému ještě nic neměli, ale dali nám nějaké číslo ze smlouvy, na které máme zkusit zavolat. Po tom, co jsme přišly domů jsem se na smlouvu dívala podrobně a je v ní napsáno, že od smlouvy je možné odstoupit jen písemně poštou...
Dobrý večer, najdřív doporučuji si ujasnit, jestli s dcerou opravdu od smlouvy odstoupit chcete, pokud ano, musí vám se správným formulářem poradit na pobočce operátora! S sebou přineste smlouvu a nechte je, ať si s tím poradí, zapište si adresu pobočky i jméno obsluhujícího, a potom k písemnému odstoupení klidně připište formulku "po konzultaci s panem A z pobočky B zasílám tento formulář", samozřejmě doporučeně, kopii si jistě ponecháte!
Jinak se tato debata trošku zvrhla v anketu o preferovaných operátorech, takže jen přidám svoji zkušenost - začal jsem u paušálního Eurotelu, protože tenkrát nic jiného nebylo. A dodnes používám tohoto paušálu a operátora (i když s jiným jménem i majitelem), asi proto, že jsem vcelku spokojený...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.