Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Preventivní periodická prohlídka

Od: beta* odpovědí: 4 změna:

Je poviností zaměstnance,který jde na pravidelnou závodní preventivní prohlídku určenou zaměstnavatelem,mít sebou zdravotní kartu(nebo její výpis)od svého praktického lékaře? Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

paaja*
hodnocení

0x

Pokud to závodní lékař vyžaduje, je to (asi) vaše povinnost. Je to pro vás i výhodnější, protože odpadá spousta otázek a zbytečných vyšetření, které by jinak ten závodní musel udělat, nebo vás na ně poslat. Takhle koukne do karty a hotovo.

buss
hodnocení

0x

Já bych se spíše ptal, zda je to povinností lékaře mu ji dát (či nějaké info co souvisí s tím, kam ho posílá), když mne někde jinde pošle.
Kdysik to bylo zvykem. Dnes ty vztahy i mezi doktory ... já jsem to napsal ...

paaja*

Není povinností lékaře dát z ruky dokumentaci, ale je jeho povinností na vyžádání udělat kopii nebo výpis. Někteří proto pro jednoduchost raději celou dokumentaci zapůjčí.

buss

... (či nějaké info co souvisí s tím, kam ho posílá), ..

mně je fuk co mu dá, zda originá, či kopii.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]