Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěl jsem se zeptat, v červnu jedu do Prahy na Bon Jovi a už mám doma i lístky...
A protože bych se moc rád pochlubil i na facebooku tak jsem je vyfotil a rád bych je tam umístil...
Chtěl jsem se teda zeptat jestli to bude vadit, a jestli to můžu udělat (abych nějak neanuloval jejich platnost)
Děkuji mnohokrát
Já nevím - já ty lístky neviděl...
Ale na každém lístku bude to číslo jiné... A - zamázni raději i ten EAN... Čistě pro jistotu, aby ti ty tvoje někdo neokopíroval...
To Honzav88: Nebuď paranoidní - nejde o žádné "elektronické rozmazání", ale o rozmazání jako takové - prostě pospřehazuješ nebo přebarvíš pixlíky obrázku...
To Ernie: Ne - ani exif tohle neumožňuje...
To bych rád věděl, jak to jde? Jako že by se dala zpětně vygenerovat nějaká paměť, jak byly pixely poskládány?
doplněno 14.12.12 20:29:Exif data tohle snad neumožňují, nebo jo? Je tu nějakej machr přes tohle?
doplněno 14.12.12 20:29:Exif data tohle snad neumožňují, nebo jo? Je tu nějakej machr přes tohle?
doplněno 14.12.12 20:30: Mám to sem dát ještě jednou?
mowla: No já už se lekl, že jsem v bláhové nevědomosti a nastala doba Matrixu nebo Mission Impossible.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.