Dobrý den, máme se ženou problém který se týká zánětů močového měchýře.Jsme spolu 4 roky.SKORO po každém milování se začne ozývat svědění a štípání v oblasti močové trubice a poševního vchodu.Doktorka nám řekla že je to častý problém a nic víc.Antibio.fungují ,ale nelze je brát pořád.Také preparáty z brusinek fungují,ale spíš preventivně.Algifen na povolení svalstva funguje ,bohužel je to všechno až už je pozdě.Když příznaky necháme být přejdou v záněm moč.m.V sexu nemáme žádný problém ani žádné bolesti při milování.Chtěli bychom to vyřešit jednou pro vždy a jestli někdo ví jak tak nám prosím poraďte.
Příznaky se jeví dle Vašich informací jako chronická podoba, pozor na prochladnutí. Navíc se může jednat o vzájemnou nesnášenlivost tělních tekutin. / autoimunitní porucha/
bublanina*
Nesnášenlivost by mohl být částečně důvodem,ale asi v tom hraje roli také "mechanická " stránka věci.Jelikož jsem trošku větší tak mám pocit že penis tlačí na močové ústrojí které nějak"poškodí" následně se usadí bakterie a už to jede...
malvinka*
Ještě mě napadá od firmy Valosun kapky , které lze používat i převentivně. Světle modrá krabička název si momentálně nevybavuji, ale určitě znají v lekárně nevím od jste. V Praze na Budějovické u vestibulu metra je lekárna se širokým sortimentem mohu doporučit návštěvu.
Při tomto problému by bylo asi nejvhodnější používat prezervativ, popřípadě ať se vaše žena po milování hned vysprchuje. Neměla by se milovat s plným močovým měchýřem. Při zánětech močového měchýře je důležité pít dostatečné množství tekutin a bránit se prochladnutí, hlavně mít nohy v teple.
měla jsem totéž a neustále jsem to řešila antibiotiky, ale efekt nebyl na dlouho.. po dobrání prášků jsem další zánět dostala do měsíce... tak jsem antibiotika vyhodila a koupila jsem si v čajovně bylinkový čaj ... následující zánět jsem vyléčila čajem (min 2 litry denně) a od tý doby mám pokoj (tři roky..) - a pokud po nastydnutí nebo tak cítím jen trošku příznaky, nadopuju se brusinkama (dvě tablety třeba i třikrát denně) a vždycky to pomohlo.. tak přeji hodně štěstí
Trpim zanety uz pres 10 let a antibiotiky uz se necpu, jen vyjimecne, kdyz uz neni zbyti. Podle mne je to velmi caste onemocneni zen, divek i holcicek jakehokoli veku. At je to po milovani nebo po prochladnuti. U mne je to presne tak.Jestli tim Vase zena trpi jen po milovani, muze to byt presne, jak pisete i mechanicky a to nedostatecnym zvlhcenim. Moje gynekolozka mi poradila pouzivat lubrikacni gel, kondom a hlavne se po aktu hned vymocit, aby jakekoli bakterie nemely sanci se uchytit. Pak je fakt dulezita prevence. Brusinky funguji, ja je beru jednu denne a je to lepsi. Hodne pit. A drzet se v teple nejen venku nebo doma, ale radim take ihned po milovani se prikryt, nelezet ani chvilku naha. Snad to alespon trochu pomuze. Hodne stesti.ZIMA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.