Nejste přihlášen/a.
Můžete mi prosím někdo poradit?V posledních 3 letech mám odpracováno 12 měsíců.Budu mít nárok na opakovanou podporu
když mám nyní odpracováno 4měsíce pracovní smlouva na dobu určitou a předtím dohoda o provedení práce 2 měsíce.
Splnuji podmínku 6 měsíců?Započítává se i dohoda o provedení práce?Děkuji
Ale já jsem pobírala podporu v posledních 3 letech zajímá mne jestli mám nárok na další když mi skončí smlouva.
Tak ještě jednou. Kolik máte přesně odpracováno za poslední tři roky (tzn., že v té době bylo hrazeno důchodové pojištění) a kolik vám zbývá dočerpat z poslední evidence. Pokud nic a nemáte odpracováno 6 měsíců po poslední evidenci, pak nárok na žádnou podporu nemáte.
Na úp jsem nastoupila 1.11 2008 pobírala jsem podporu .Do 1.11 2010 v evidenci úp.Nyní smlouva na dobu určitou 4 měsíce
předtím 2 měsíce nekolidující zaměstnání (dohoda o provedení práce).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.