Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektroakustická kytara SL 29CEQ Ashton

Od: simano odpovědí: 4 změna:
zdravim, chci začít hrát na kytaru, je tahle pro začátečníky dobrá?Elektro-akustická kytara SL 29CEQ Ashton
Elektroakustická kytara SL 29CEQ Ashton

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mil®
hodnocení

0x

Četl jsi toto? hudebniforum.cz/...

Mimo to je dobrý si ji ohmatat, aby taky ladila v polohách, atd.. Nemám rád nakupování hudebních nástrojů přes net. Nevíš co ti přijde.

Přeji hodně zdaru v muzicírování. *palec*

simano
hodnocení

můžeš mi poradit, která elektroakustika do 5 tisíc by byla dobrá volba...po přečtení toho fora jsem uiplně v koncích...

mil®

To ti asi neporadím. Kytar je taková spousta, že je těžký si vybrat. Každýmu sedí něco jinýho. Chce to fakt zajít do nějakých hudebnin a ještě s nějakým kamarádem muzikantem ať jste na ten výběr dva. Přes net kytaru nekupuj.

kadrama*
hodnocení

0x

Ahoj. Rozhodně vem některého z kamarádů, kteří se v tom orientují a jděte do obchodu s hudebninami. Kytara se musí ohmatat. Je známé, že i kdyby sis koupil kytaru za 50 000,-, tak Ti prostě nemusí sednout doruky nebo může být nějaká poškozená. (Třeba ohlý krk apod.) Jde jen o to najít tu pravou. *slunce*

Pokud chceš ale něco konkrétního, tak můžeš zkouknout kytary Cort. Jedna z nejkvalitnějších značek za dostupnou cenu! Sama jednu mám - bohužel se ale nevyrábí. Osobně jsem ji zkoukla, sedla mi, nikde nedrnčely struny a dala jsem za ní pouze 3 800,- ... Hodně štěstí! :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]