Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

FIO banka a vaše zkušenost s ní

Od: kudlas* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

velice by mě zajímalo jaké máte zkušenosti s FIO bankou? Především s jejich účtem e-broker.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

macho
hodnocení

FIO neni vubec na soucasnou expanzi pripraveno. Mrkni na fio-banka-nazory.info/...

jirkazhane

To jsou drobnosti, které se můžou přihodit v každé sebelepší firmě. Prostě selhání lidského faktoru. Z druhé strany, jestli někdo považuje dostatečnou komunikaci především telefonem a mailem, pak se nemůže divit. Jestli v sazebníku byl poplatek za přistavení, tak byl, rozumný člověk ví, že nějaký přepážkový pracovník jen tak sazebník změnit nemůže. Mě nezajímá nic jiného, než oboustranně podepsaný papír. Popovídat si je fajn, ale v případě sporu to nemá žádný význam.

cyril*

Další rozdvojená osobnost se sklonem ke skryté reklamě?

klios

FÍÍÍ . . . a peníze jsou pryč! JOO banka.

maryfuc*
hodnocení

0x

S E-broker se to na naše poměry celkme dá. Nevyužívám ho stabilně, takže některé mouchy mě příliš neiritují. Dá se vyzkoušet v demu, což jsem kdysi využil před samotným zaaložením. Stačí zkusit a člověk hned ví jak mu to bude vyhovovat.

jirkazhane
hodnocení

0x

FIO banka je v pohodě. Všechno zdarma, jen výběr kartou za poplatek. Pro nenáročného klienta, který potřebuje někde přijmout mzdu a uhradit nějakou tu desítku závazků (trvalý příkaz, jednorázový příkaz, inkaso) perfektní řešení.

hodnocení

0x

Skoda ze nejdou davat minusove body, hned bych kudlasovi alias machovi aspon jeden dal. *bum*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]