Nejste přihlášen/a.
Dobry den, vcera jsem potvrdila svemu novemu zamestnanci, ze v polovine unora nastoupim do pracee a to na DPP, dnes se mi ozval jiny zamestnavatel, ze se me v pulce unora ozve kvuli os. pohovoru. Jednalo by se o praci take na DPP.
Ted nevim jak dal Prosim poradte..
Ma tam byt samozrejme.."...potvrdila svemu novemu zamestnavateli".....z cehoz DPP, by mela byt doba zaskolovani a v pripade "sympatii" by se rozhodovalo o HPP.
Lepší vrabec v hrsti...Ta první práce sice vypadá nadějněji, ale proč s Vámi uzavírá DPP, když může využít zkušební lhůty. Ve druhém případě se zatím jedná jen o pohovor, zřejmě je času dost. Protože mám pár let zkušeností s vedením prodejen, je mi jasné že pokud se nejedná o zimní nebo celoroční sortiment, je toto období v tržbách nejslabší. Nemám víc informací, poradím tedy, jak bych postupovala já. Když se musím o něčem závažném rozhodnout, začnu sepisovat klady a zápory u všech nabízených možností a ono to najednou vyjde samo. Tak papír, tužku, pravítko a začněte sepisovat. Držím palce. Patronka
Dekuji za radu...Praci hledam uz od kvetna, to sem delala maturitu, tak jsem rada ze sem nasla asponneco...i kdyby to mela byt "jen" brigada...
Dohoda o provedení práce je omezena na 150 hod.ročně u jednoho zaměstnavatele. To vám nebrání v tom, aby jste nepracovala u několika firem najednou.
doplněno 29.01.11 12:44:Je to výhoda u DPP je ta že neodvádíte soc. a zdravotní pojištění, odvádíte jen daň
Neumím si představit, jak by to bylo třeba se směnama Jestli by mi zam. vyšli vstříc..a jak je to vubec s UP, kolik si smim vydelat(pokud jsou to 2 DPP)
Pracujte každý druhý den u jedné firmy, u první každý první den. Finančně to není omezené, ale nesmí to být nápadné, aby třeba nevyšlo na jevo, že jako uklízečka máte 700kč na hodinu.
Tak to si nejsem jista jestli to bude mozne
Jedna se o prodej v malych obchudkach v obchodnich centrech
Tak to opravdu nepůjde, jedině na čtařhodinové směny.
doplněno 29.01.11 13:47:Pokuste se tedy domluvit na tom odstoupení. Jděte tam kde to pro vás bude výhodnější.
A netusite jak by to bylo napr. s odsoupenim od smlouvy?..KDyz by me ten druhy obchod vyhovoval vice?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.