Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dohoda o provedeni prace

Od: andilegh* odpovědí: 11 změna:

Dobry den, vcera jsem potvrdila svemu novemu zamestnanci, ze v polovine unora nastoupim do pracee a to na DPP, dnes se mi ozval jiny zamestnavatel, ze se me v pulce unora ozve kvuli os. pohovoru. Jednalo by se o praci take na DPP.
Ted nevim jak dal:( Prosim poradte..

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

andilegh*
hodnocení

Ma tam byt samozrejme.."...potvrdila svemu novemu zamestnavateli"...;)..z cehoz DPP, by mela byt doba zaskolovani a v pripade "sympatii" by se rozhodovalo o HPP.

patronka*

Lepší vrabec v hrsti...Ta první práce sice vypadá nadějněji, ale proč s Vámi uzavírá DPP, když může využít zkušební lhůty. Ve druhém případě se zatím jedná jen o pohovor, zřejmě je času dost. Protože mám pár let zkušeností s vedením prodejen, je mi jasné že pokud se nejedná o zimní nebo celoroční sortiment, je toto období v tržbách nejslabší. Nemám víc informací, poradím tedy, jak bych postupovala já. Když se musím o něčem závažném rozhodnout, začnu sepisovat klady a zápory u všech nabízených možností a ono to najednou vyjde samo. Tak papír, tužku, pravítko a začněte sepisovat. Držím palce. Patronka

andilegh*
hodnocení

Dekuji za radu:)...Praci hledam uz od kvetna, to sem delala maturitu, tak jsem rada ze sem nasla asponneco...i kdyby to mela byt "jen" brigada...:)

jirkazhane

Proč uzavírá DPP? Protože nebude muset odvádět ani zdravotní, ani sociální pojištění a navíc je to dneska výborná legalizace práce načerno.

1jara*
hodnocení

0x

Dohoda o provedení práce je omezena na 150 hod.ročně u jednoho zaměstnavatele. To vám nebrání v tom, aby jste nepracovala u několika firem najednou.

doplněno 29.01.11 12:44:

Je to výhoda u DPP je ta že neodvádíte soc. a zdravotní pojištění, odvádíte jen daň

andilegh*
hodnocení

Neumím si představit, jak by to bylo třeba se směnama:( Jestli by mi zam. vyšli vstříc..a jak je to vubec s UP, kolik si smim vydelat(pokud jsou to 2 DPP)

1jara*

Pracujte každý druhý den u jedné firmy, u první každý první den. Finančně to není omezené, ale nesmí to být nápadné, aby třeba nevyšlo na jevo, že jako uklízečka máte 700kč na hodinu.

andilegh*
hodnocení

Tak to si nejsem jista jestli to bude mozne:(
Jedna se o prodej v malych obchudkach v obchodnich centrech:(

1jara*

Tak to opravdu nepůjde, jedině na čtařhodinové směny.

doplněno 29.01.11 13:47:

Pokuste se tedy domluvit na tom odstoupení. Jděte tam kde to pro vás bude výhodnější.

andilegh*
hodnocení

A netusite jak by to bylo napr. s odsoupenim od smlouvy?..KDyz by me ten druhy obchod vyhovoval vice?

andilegh*
hodnocení

Nevahala bych, ale u toho druheho zamestnavatele by slo jen o pohovor:(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]