Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Strach z noci?

Od: ll* odpovědí: 4 změna:

Nevím proč, ale mívám takový strach chodit někam v noci. Nevím jestli je to vůbec oprávněné. Ať už třeba někam musím jet, jít na vlak, nebo tak. Rád bych třeba skočil do kina, ale nějak nevím jestli raději nezůstat doma. Je asi fakt že většina normálních lidí v noci spí a právě v noci chodí jen taková divná individua, alkoholici atd...

Je takový strach oprávněný? Není to zbytečné? Měl bych s tím něco (co) dělat?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

asminkam*
hodnocení

0x

Já se taky bojím za tmy chodit ven, hlavně tady v Praze. Kdysi jsem to nějak neřešila, do půlnoci se toulala s kamarádkou venku a tak, ale poslední dobou asi dospívám nebo co a už za šera se venku necítim v bezpečí. Hlavně co teď všude píšou, jak někdo pobodal někoho a tak... Nejlepší asi je nechodit za noci sám a nebo si aspon opatřit pepřák či tak. Ale ten strach je oprávněný :)

hodnocení

0x

Kolik vám je let? mě taky mamka chodila do 5 let vyhánět bubáky z wc :D

ll*
hodnocení

Já nemám strach z tmy, ale z těch lidí, feťáku, ožralů. Mám prostě strach o svoji bezpečnost...

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Pokud máš obavy o svou bezpečnost, je to přirozené. Ale pokud Ti to výrazně brání v mormálním fungování, navštiv lékaře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]