Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oteklá, červená a svědící oční víčka

Od: janina* odpovědí: 6 změna:
Před dvěma měsíci mi zarudla oční víčka,začala svědit.Lékařka mi dala oční mast s kortikoidy.Nesvědí ,ale pokud je nenamažu jednou za den,tak je to k nevydržení.Na malování očí mohu zapomenout a už se smiřuji s tím,že už asi nikdy.Praskají mi občas koutky rtů, což jsem vůbec nikdy neznala.A na tyto koutky mi stačí jen jednou namazat fungicidin,což je antimykoliká mast a je za jednu noc po problému.Lékařka mi doporučila biolampu.Nevíte někdo,jestli může být žluté světlo na oči nebo musí být jiná barva?Dík za odpověď.J

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

malvinka*
hodnocení

0x

S lampou zkušenosti nemám. Zřejmě se jedná o druh alergie. S kortikidy opatrně nesvědčí kloubům a hlavně ledvinám. Ale proč píšu- zkoušela jste si potřít ústa medem... zní to asi zvláštně , pak zřejmě budete s prominutím ,,pusinka k zulíbání. ,,

Med se vyznačuje hojivými účinky na rozpraskané rty. Možná schází Vašemu organizmu nějaké minerály.

Určitě prospěje i hroznové víno.

Pěkný den

malvinka*
hodnocení

Moc děkuju,za radu,zkusím.:DMoc se mi líbí,jak jste to napsala,že budu zulíbání.J

malvinka*

Krásné ráno,

Díky za poklonu ,podobné účinky jako med rovněž může mít propolis, pokud nejste na jeho složky alergická...

mil®
hodnocení

0x
Nechte si udělat rozbor krve a dojík k odborníkům-alergolog, kožař. Kortikoidy jsou velmi ůčinný, ale nesmí se používat dlouho v kuse ani moc opakovaně. Pak jsou velké vedlejší účinky.

bany*
hodnocení

0x
Ahoj Jani asi mám stejnej problem s wičkami jako ty jednou sem dostal na oko od borca dwakrat po sobe od te doby to mam ale jen pres zimu ted uz asi 4 rokem minulej rok sice nic ale tento zase jo rad bych kdyby si se mi ozwala potrebuju s tim poradit co na to mam pouziwat aby to zmizelo se nemuzu pomalu ani podiwat na cloweka jen kwuli tomu please se ozwi co nejdriw na icq 269783222

tomina*
hodnocení

0x
Kortikosteroidy odstraní příčinu, ale neléčí. Při jejich užívání vznikají anomálie v jejich okolí. Kupříkladu při užívání pomocí nosních kapek běžně nastává, že se nosní přepážka "rozpustí" a následne nastane rozštěp. Při užívání buďte opartná a spíše než snažit se oblbnout organismus, se snažte vyhledat lékaře a udělat krevní rozbor, jako alergii to nevídím, to by mělo více příznaku pokud se jedná o oblast hlavy. Spíše to může být příznak probíhajícího onemocnění...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]