Před dvěma měsíci mi zarudla oční víčka,začala svědit.Lékařka mi dala oční mast s kortikoidy.Nesvědí ,ale pokud je nenamažu jednou za den,tak je to k nevydržení.Na malování očí mohu zapomenout a už se smiřuji s tím,že už asi nikdy.Praskají mi občas koutky rtů, což jsem vůbec nikdy neznala.A na tyto koutky mi stačí jen jednou namazat fungicidin,což je antimykoliká mast a je za jednu noc po problému.Lékařka mi doporučila biolampu.Nevíte někdo,jestli může být žluté světlo na oči nebo musí být jiná barva?Dík za odpověď.J
S lampou zkušenosti nemám. Zřejmě se jedná o druh alergie. S kortikidy opatrně nesvědčí kloubům a hlavně ledvinám. Ale proč píšu- zkoušela jste si potřít ústa medem... zní to asi zvláštně , pak zřejmě budete s prominutím ,,pusinka k zulíbání. ,,
Med se vyznačuje hojivými účinky na rozpraskané rty. Možná schází Vašemu organizmu nějaké minerály.
Určitě prospěje i hroznové víno.
Pěkný den
malvinka*
Moc děkuju,za radu,zkusím.:DMoc se mi líbí,jak jste to napsala,že budu zulíbání.J
malvinka*
Krásné ráno,
Díky za poklonu ,podobné účinky jako med rovněž může mít propolis, pokud nejste na jeho složky alergická...
Nechte si udělat rozbor krve a dojík k odborníkům-alergolog, kožař. Kortikoidy jsou velmi ůčinný, ale nesmí se používat dlouho v kuse ani moc opakovaně. Pak jsou velké vedlejší účinky.
Ahoj Jani asi mám stejnej problem s wičkami jako ty jednou sem dostal na oko od borca dwakrat po sobe od te doby to mam ale jen pres zimu ted uz asi 4 rokem minulej rok sice nic ale tento zase jo rad bych kdyby si se mi ozwala potrebuju s tim poradit co na to mam pouziwat aby to zmizelo se nemuzu pomalu ani podiwat na cloweka jen kwuli tomu please se ozwi co nejdriw na icq 269783222
Kortikosteroidy odstraní příčinu, ale neléčí. Při jejich užívání vznikají anomálie v jejich okolí. Kupříkladu při užívání pomocí nosních kapek běžně nastává, že se nosní přepážka "rozpustí" a následne nastane rozštěp. Při užívání buďte opartná a spíše než snažit se oblbnout organismus, se snažte vyhledat lékaře a udělat krevní rozbor, jako alergii to nevídím, to by mělo více příznaku pokud se jedná o oblast hlavy. Spíše to může být příznak probíhajícího onemocnění...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.