Nejste přihlášen/a.
Zajímalo by mě jestli mužu věřit tomudle e-shopu má tam nízké ceny. Až překvapivě nízké jestli to není zase nějákej podvodník? máte s ním nějáke zkušenosti?
Nevím kderé zboží se Ti zdá levné ani jak jsi přišel na e-shop na kterém se prodává cca 20 druhů zboží, ale ROZHODNĚ to není levné.
Třeby ty svítící světýlka LED za 60 kč, prodávají tady u nás za 3.20 ( tři koruny dvacet! ) . Protože 10 kusu stojí 32 kč
nebudu ani předpokládat, že tvuj dotaz je skrytá reklama ( zbytečně drahého podřadného zboží )
Dobrý den, moje zkušenosti s tímto shopem jsou jenom pozitivní. Kupoval jsem si tam pár věcí a všechno v pořádku komunikace rychlá a příjemná a ceny super.
Filere, to věřím že jste si kupoval pár věcí, vy v tom vašem krámku ani víc než pár věcí nemáte.
A rychlé, super a příjemné komunikaci věřím. Sama se sebou si taky nejlíp pokecám.
Jen malé doporučení. Zajděte si na alespoň malinkatý kurz marketingu. Tímhle způsobem svůj eshop dokonale zabijete.
Potápíš eshop tím, že sis tu položil otázku a odpověděl sis jako spokojený zákazník. Známe tento fígl, máme to tu ošetřené. Tím ho potápíš, protože já v eshopu, který podvádí nakupovat určitě nebudu.
Něco podobného jsem viděla i jinde, způsob reklamy jako. Napište nám dobrou recenzi a zařadíme vás do slosování o ceny. Jakmile jsem to viděla, ten obchod u mě skončil.
doplněno 28.01.11 13:19:Filere, tak snad ti na tuhle otázku odpoví ostatní. Jak to rozjet nevím, jinak bych sama podnikala. Vím jen, že to chce hodně investic. Hodně zboží a reklama. Bannery na jiných stránkách třeba. Nebo nabízet zboží, které tam máte samostatně v internetových bazarech s odkazem na eshop. Takhle jsem se k pár eshopům osobně dostala.
no tak jasne ale ja nejsem podvodný e shop myslim že tech uz tady pár bylo a lidi si dávají pozor, ale jak mam rozjéct e-shop a by si ho lide vsimli kdyz tu na trhu mame kolik 10 000 eshopu a stěmi cenama mi křivdíte snažim se všechno schlidnout na ceskym trhu a dát to levněji ale ty svetilka jsem tu nikde nenasel a za 3,20 je blbost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.