Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde stáhnout předkožka na penisu

Od: oas odpovědí: 6 změna:
Co mám dělat, když mi nejde úplně stáhnout předkožka na penisu? jide to jen kousek ale pak už to bolí. Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

1x

Je to otázka používání.Musíš sexovat.Přitom se předkožka vytahá a je pokoj.Jinak s rukama snad nic nemáš.Používej je.*hi*

hodnocení

1x

Ano, má to i svůj název - FIMOSA - lze zadat do zdejšího vyhledavače, je tam několik diskuzí. Řešení je celkem jednoduché, svěřte se s problémem svému lékaři, není třeba se stydět ani bát...

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den, tímto problémem mimo jiné trpěl údajně i Ludvík Šestnáctý, francouzský král, manžel Marie Antoinetty. Proto dlouho zůstávalo jejich manželství nenaplněno. Řešením je obrátit se na lékaře, který dokáže pomoci. Skalpelem. Zákrok nijak složitý, ale účinný. Nebojte, nejste v tom sám.

marenka*
hodnocení

0x

Tenhle problém měl syn, když byl miminko. Musela jsem mu předkožku vždycky namazat olejíčkem a opatrně stahovat. To samé se dělalo při koupání. Problém se vyřešil jen částečně, měl to hodně a musel nakonec zakročit lékař. *nevi*

buss
hodnocení

0x

Neptal ses už před nedávnem?

hodnocení

0x

Holky mají blánu a ty zas tohle musíš se odpanit. Ne vážně zašel bych k doktorovy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma předkožka

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]