Jsem otcem dvojčat, manželka mě před rokem opustila a odešla i s dětmi k jinému muži. Dohodli jsem se na rozvodu. po půl roce se manželka vrátila ke mě s prosbou že chce být se mnou mezitím otěhotněla s mužem s kterým žila. protože jsem ji stále miloval rozhodl jsem ji vzít zpět a společně jsme stáhli žádost o rozvod. Dnes je dítě 2 m,ěsíce na světě a manželka se opět stýká s oním mužem a mě tvrdí že mě nemiluje a je se mnou jen proto aby bylyděti štastné. netouží po mě připadám si jak naprosto zybtečný a zneužitý člověk. nevím co mám dělat papírově jsem otcem dítěte ale manželka navštěvuje svého býv. přítele a vodí si ho domů, vůbec nevím jaké mám možnosti a co mohu dělat. Vím že to je spíše do psychologické poradny ale nevím jak z toho ven. Bydlíme ve společné domáctnosti v bytě který jsem pořídil ještě před manželstvím ... děkuji za jakoukoliv radu
je vidět,že si tě manželka vůbec naváží a nedělá nic pro to,aby bylo vaše manželství štastné.Rychle pryč od ní nebo budeš nešťastný pořád.Na světě je tolik jiných hodných žen.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.