Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prace na lodi

Od: gentleman odpovědí: 17 změna:

dobry den kde se da sehnat prace na lodi a co vse je k tomu potreba?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A co byste chtěl dělat? Čím jste vyučen? Jakou cizí řečí hovoříte?

aaaaaaaaaaaaaaaaa

zajdo, to je na bod. Na blblou otázku nemohl čekat moudrou odpověď. Snad jen pokud by se našel šílenec co by tu vypsal požadavky a podmínky od strojníka na Vltavě po kapitána tankeru.

gentleman
hodnocení

proc blba otazka? tady je snad poradna tady jsem cekal ze mi nekdo poradi ne ze me bude buzerovat

Prosím zkuste odpovědět na mé otázky.Jen tak se můžeme pohnout dál.

gentleman
hodnocení

co bych chtel dealt celkem jedno kdyz to bude na lodi a bude dobre placene,mluvim nemecky plynule

Kdyz je to jedno, tak v tom pripade bych vedel.

V Praze shaneji uklizece a socialniho pracovnika na lod pro bezdomovce. Jmenuje se Hermes a kotvi u Stefanikova mostu.

ladinpraha*

Můžeš dělat převozníka. A potřeba je k tomu pramice.

Pokud nebudes na lodi v roli kapitana, tak Te taky budou buzerovat. Zvykej si.

Co jineho chces slyset? To je jako bych se zeptel, kde se dobre najim. Bez dalsiho upresneni. Co se k tomuhle da poradit?

Upresni to trochu a nestezuj si na buzeraci.

gentleman
hodnocení

jezis marija to snad neni mozny a co se vam tady snazim rict jako tim dotaz snad ajko ze bych o tom neco vedel proto se ptam a neteri z Vas tu delaj jen chytry ,nemuzete mi normalne poradit co je potreba abych mohl vykonavat praci jako lodnik

gentleman
hodnocení

to se ptate jako vazne nebo si delate taky srandu

Kolik je Vám let? Jste kuchař? Číšník? Máte papíry na lodníka? Zkoušky na mechanika?

doplněno 27.01.11 23:31:

Tak jsem si přečetl,že chcete dělat lodníka.Firmy vesměs neberou "plavčíky", tedy úplně nové lidi.Požadují "Dienstbuch" se záznamy o odpracované době.To byste mohl obejít,pokud byste měl příslušnou školu.

Tak pokud už dnes nebudeme diskutovat na toto téma,odeberu se spát.Přeju dobrou noc.

hodnocení

0x
džentlmene, když jsi se ptal na podnikání zedníka v Německu, dal jsi aspoň nějaké informace, které chceš vědět... nevim co je k tomu ale potreba muze mi nekdo poradit co vse je potreba k tomu abych legalne podnikal v nemecku a napr. jak je to s danema kam je platit komu... i na tému zedníků v Čechách jsi se pěkně rozepsal, a o Vjetnamcích ani nemluvím, to byla záplava informací...
zato tady jsi do otázky dal málo informací, takže se nediv, že kolegové se z tebe snaží dostat více informací, aby ti mohli poradit... z tvých pěti příspěvků se dozvěděli akorát, že umíš německy a chceš dělat lodníka... a to z tebe museli tahat jak z chlupaté deky... zato invektív a prázdné slámy se od tebe dočkali až dost...
takže snad vstoupit do sebe a přidat informace a sebekontrolu...
poradna dokáže poradit, ale němému děcku ani vlastní máma nerozumí...

georges*
hodnocení

0x

Potřebuji spravit děravou kanoi. A natřít. Potřeba je k tomu nějaký nářadí a kus laminátu. Cizí řeči netřeba. Práce na 2 dny, stačilo by to?

gentleman
hodnocení

:-D to ja ale fakt dobry no

plavidlo

Měl bych nějakou práci, ale potřeboval bych vědět, jaké máte vzdělání?

buss
hodnocení

0x

No my snad už žádné lodi mimo Vltavu, Labe a přehrady nemáme, takže do zahraničíí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]